učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Konoba Budva Botsun

Gdje ne samo da stavlja našu grupu restorana kritičara u potrazi za mjestima gdje možete jesti ukusno i ugodno. Istraživanje nesalomljiv duh i nezasitan apetit ne dopušta nam da sjedi i dalje i opet, i opet pozvao kulinarskim podvizima. Međutim, mi nismo zapravo odoljeti tih poziva. U ovom trenutku dužnosti prema čitateljima nas počeli konobama Botsun koji je u Budvi Rozino obilaznitse suprotno.


Sastanak na parkiralištu u više od veličine restoranu najmanje dva puta i cijeniti svoju veličinu, otišli smo unutra. Odmah otkriti profesionalnu tajnu: zadovoljstvo pisati o dobroj instituciji, to je lako pisati o loše, sve je teže pisati o prosjeku. Nažalost, Konoba Botsun je prosječno član sredini mjesta. Apsolutno prosjek i neopisiv interijera, prosječna usluga, prosječni stupanj zadimljenoj, prosječna okus hrane, prosječnih cijena.


Od neobičan utoliko što Botsun - obiteljski restoran, on nam je služio sam vlasnik, čiji je portret, usput, ukrašen na izborniku. Još jedna značajka - gotovo sve meso iz restorana dobiva svoj dio-vrijeme farmu na sjeveru zemlje, koji, međutim, nije igrao okrutna šala s nama. Odresci, tu je na izborniku, nije bilo - nije sezona, rekli su nam. Frustriran smo naručili večeru za dvoje sljedeće: Belo veshalitsu, kajgana sa slaninom, jednu dozu čaja, kave i Deutsch-jedan sok. Hodali smo oko toga, da tako kažemo, gozbu od 19,5 milijuna eura, tako da preporučujem restoran kao opcija za svaki dan na temelju cijena / kvaliteta omjer smo također nije spreman. Općenito, na žalost, praznik ne rade i nije zabavno, nismo dobili. Nadamo se da će možda nešto će se promijeniti za sezonu.








Mi smo stavili restoran Botsun sljedeće procjene:


Kvaliteta hrane - 3
Cijena - 3

Kvaliteta usluga - 3,5

Praktičnost i udobnost - 3,2


Jao.





Srdačan pozdrav vama i vašoj uvkusu Sergej Sychev
#SergeySychev

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: