učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.


Dugoročni najam nekretnina u Crnoj Gori

Crna Gora je, naravno, prekrasna romantična zemlja s bogatom poviješću i jedinstvenom klime, koja želi da se presele u nakon prvog posjeta. Ali mnogi od naših sunarodnjaka, već uzeti takvu odluku, ne premjestiti odmah, ali učiti i ocijeniti zemlje postupno, pokušavajući različitim regijama i različite infrastrukture. A to je vrlo osjetljiv odluka za uspješnu provedbu kojih postoji dugoročan najam stambenog u Crnoj Gori.

Na koje načine možete primijeniti ovaj plan:

- Za uklanjanje nekretnina u Crnoj Gori vlasnik serbskogovoryaschego

- najam stan ili kuću u ruskom govornom području dijaspore (Rusija, Bjelorusija, Kazahstan, itd)

Povoljan najam dugoročni imovine u Crnoj Gori? Po tradiciji, više jeftinije. To jest, ako vaš boravak u zemlji obećava da će trajati više od mjesec dana, a vi ući u ugovor o zakupu za ozbiljne razdoblja započinje automatski štedi od 10% do 40% u usporedbi s prosječnim dnevnim troškovima najma prostora.

Naravno, osobni popusti i bonusi su također prisutne - to živi u vrlo konkurentnom privatnom sektoru Crne Gore. Dugoročna najam nekretnina u Crnoj Gori će vas koštati još manje ako je kuća ili stan ne nalazi direktno na plaži područje, a ako hoda pet minuta do najbliže trgovine, a ne dva. Razlika je zanemariva, a moguće je spojiti ugodno s korisnim, poravnanja u prilično malom gradu kao što je Perast, gdje su cijene niže za red Budvi ili ultsinskih.

Dugoročna najam nekretnina u Crnoj Gori: osnovne nijanse

- biti sigurni da obavijestite vlasnika o popustima - cjenkati je prikladno, pa čak i pristojan.

- nekretnina u drugom i trećem redu u odnosu na plaži - ne usred ničega. To je oko 10-15 minuta od mora najljepših ulica i bulevara.

- Poslovni Rent - a Podgorica, Budva, Cetinje. Tu je više isplativo za sklapanje ugovora od 3 mjeseca, jer je potražnja za uredskim zgradama i stanovima je visoka: u potrazi za poslom u gradu stado većinu ljudi.

- uklanjanje imovine iz ruskog govornog područja, ako želiš komfor. Crnogorci imaju dugoročni zakup nekretnina je jeftinije, ali ćete morati biti u skladu s lokalnim propisima, a to će biti teže govoriti.

- pokušajte u pregovorima kako bi se smanjili plaćanje unaprijed, ako je dugoročni najam stambenog u Crnoj Gori nisu povjerena iskusnom posrednika. Budite sigurni da provjerite objekt prije rezervacije.

- početi živjeti u kući ili stanu za tjedan dana - to vas neće uništiti, ali ćete shvatiti ako vas u ovom gradu dugoročne najam stambenih potreba. U Crnoj Gori ima puno lijepih mjesta, a uvijek možete odabrati nešto za sebe.

- ne uzeti olako dokumentaciju: snima svaki uvjet za pregovore, pa tek onda donijeti novac.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.