učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Hoće li biti kamp u Podgorici?

Predstavnik oporbene Demokratske Front 22. prosinca objavila novi protuvladinim prosvjedima koji su se dogodili 23. prosinca u 18 sati u Podgorici i iskazane ukoliko se njihovi zahtjevi ispunjeni formiranju prijelazne vlade i stvaranje uvjeta za demokratske izbore, opet su postavili šator ispred parlamenta.

Tajnik Općinskog pitanja Main tuče Podgorice Marko Rakočevića, rekao je predstavnik Demokratske fronte, da oni neće biti dopušteno da se stavi šatore ispred Skupštine Crne Gore. Rekao zahtjevi prosvjednika su apsolutno neutemeljene i bez pravnog osnova.

Rakočević rekao je prednji mogao dobiti odobrenje organizirati javni sastanak policije, ali to ne znači mogućnost da se uspostavi logor. „Morate shvatiti da je naš zakon ne poznaje logor kao oblik društvenog protesta. Ako su šatori instalirani, oni će biti uklonjeni kao i prije. Molimo pridržavajte javni red i sigurnost u skladu sa zakonom. Svaka izvedba će biti kažnjeni zato što je naša dužnost „, rekao je Rakočević u RTCG emitiranja.

Rakočević je također objasnio da su tvrdnje organizatora protesta u MUP dopustiti skupština ne može biti osnova za postavljanje šatora na kolnik, naročito na bulevaru St. Peter Cetinju, ispred parlamenta. On je podsjetio da je MUPe odobrena u javnom sastanku je vremenski okvir.

Podsjetimo prosvjed šator kamp je opremljen na bulevaru Peter Cetinju krajem rujna, početkom studenoga ove godine, a kasnije je raspršena od strane policije Ovaj izazvala srdžbu prosvjednika, još jedna masovna Protuvladini prosvjedi, koji su također bili oštro potisnute crnogorskih snaga sigurnosti.

Eugene Novozhilov

#EvgenyNovozhilov

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: