učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Restoran Konak Budva

Naš tim restorana kritičara nastavlja širiti geografija proučavanju mjesta gdje možete jesti ukusno i udobno jesti. Ovaj put smo u restoran Konak koji se nalazi na putu od Budve prema Cetinju okružena je cijela poto stranice za prodaju automobila i trgovaca. Restoran je poznato, sastavni je dio mnogih turističkih destinacija u Crnoj Gori nije prva godina. Zapravo, to i ne čudi, sve isto ustanova i njegova okolica su vrlo slikovito, a restoran je smješten tako da se prošlost ne proedesh.

Prva stvar koja nas je pozdravio nakon što je parkirao automobil u velikim parkingom, to su debla dvije stare puške, odmah podsjetio na težak vojnu povijest Crne Gore. Prožeta i nadahnuti, mi smo i dalje nema, nakon što se pojavila u dvorištu ispred zgrade restorana sama. Dvorište je lijepo. A, opet, ne bez pozivanja na priču, ovaj put - mirno. Pa, kako mirno, predstavio stare kućanske predmete, posebno sac i tava, što nije svaki muškarac poklopac za odrasle, jasno aludirajući da nije bilo herojskih postati Crnogorcima, onda svakako na Herkulov apetit. Ispunjen strahom i nadom, nismo oklijevali nastaviti izravno instituciji. Usput, izravno s terase nalazi se terasa oko 40 sjedećih mjesta, ali, kako kažu, mjesec svibanj, a mi nismo turisti iz Sibira.

Soba je bila vrlo ugodno, a to nije nevažno, s radnog kaminom. Nije velika u veličini, oko 30 sjedećih mjesta, ali i slatko i ukrašena drevnim kućanskih predmeta i oružja koje vise na zidovima. I, kao što bi trebao biti u pravoslavnoj kulturi oružja - pravi način života - s lijeve strane. Zapravo, to povijesnost i autentičnost predodređen naš izbor: dvije teleći ciorba tri Sacha janjetina (plus jedan), dva šopska salata, povrća jelo, zeleni čaj, kavu i dvije boce kuće crvena za pet. Da, to je ozbiljna i brojne ekspedicije za ljepotu i ukusnu hranu.

Napominjemo odjednom - potraživanja od kvalitete hrane ima malo, sve je bilo ukusno i zadovoljavajući. Uništenje je napustio nakon što smo na stolu može se usporediti s porazom od Francuza, pjeva u pjesmi, AS Puškin „Bonaparte i Crnogoraca” iz „Pjesme iz zapadne Slavena”, što je jedan od stručnjaka nije uspjeti pročitati. Komentari sva tri. Prvo, Cool slani chorba (nas u potpunosti, ali netko može ispasti da se suvišan). Drugo, što se tiče usporedbe tri Sacha podnio na istom pladnju i dodatno naručuju dio, došli smo do zaključka da su najviše dva dijela ploče su podnijeli, ali ne i tri. Treće, dvije boce vina upadljivo razlikuju po okusu, prva je bila ukusna, a drugi - vrlo ukusna. Što je uzrokovalo razlike u trećem slučaju, mi ne znamo verziju povezan s činjenicom da je nakon prvog smo postali ljubazniji - rekao je za neuspjeh. „Naša profesionalnost je boca vina ne isprati!” - rekao je drugi stručnjak (a ne onaj koji čitaju Aleksandra Puškina) na kolektivnom raspravu o ovom fenomenu i mahnuo čašicu rakije.

Servis nikakvih zamjerki, prosječna brzina, kao i obično, ruski jezik unutar teme osoblje razumije normalan posluživanja. Vanjski vayfay prilično brzo i stabilno. Jedina negativna na udobnosti-pušenja - prilično slaba ventilacija

Po cijenama iznad blagdan tijela i, u nekim mjestima, duh košta nas za pet, 65,5 eura. Savršeno prihvatljivo po našem mišljenju za restoran turističkih destinacija.



Ukratko, stavili smo u restoran Konak sljedeće procjene:

Kvaliteta hrane - 4,7

Cijena -4,6

Kvaliteta usluga -4.5

Praktičnost i udobnost - 4,8



Jedan od najbliže glavnom turističkih mjesta za uživanje u ljepotama planine Crne Gore!

Srdačan pozdrav vama i vašem ukusu, Sergej Sychev

#SergeySychev

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: