učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kuće i apartmani u Crnoj Gori: ulaganje u sreću

Mislite li da je ovo samo dreka? Tako da jednostavno nisu bili u Crnoj Gori. Naši zemljaci, za koga je jednom odmor u Crnoj Gori postalo neka vrsta pripremne faze da se presele u ovaj predivan zemlji, ne mislim tako. Kuće i apartmani u Crnoj Gori, sa svoje niske cijene, doslovno ključ za novi život koji ste prethodno mogao samo sanjati.

Ne možemo reći da je Crna Gora - zemlja je nevjerojatno uspješan. Tu je vrlo teško uspostaviti velikih razmjera posao ili pokrenuti snažan inovativan projekt, ali ako je vaš cilj - živjeti zdrav, sretan i miran život, sada možete zaustaviti gubljenje živaca, kose i zuba u uvjetima ruskih metropole ili zagađenom industrijski grad. Kuće i apartmani u Crnoj Gori - to je ulaganje u budućnost, o kojoj se mnogo rečeno i napisano u posljednjih nekoliko godina. Posebno se kreće do Crne Gore će imati koristi djecu.

Naši zemljaci imaju tendenciju za kupnju nekretnina u Crnoj Gori u određenim regijama. Mnogi, za udoban adaptaciju i efikasne organizacije poslovanja (primjerice, trgovine ili usluge), da se nasele u ruskom govornom crnogorskih gradova. Prva je Budva, ali ovdje u sezoni je vrlo glasan, jer Budvanske rivijere - beach srcu Crne Gore. Malo mirnija u starom Kotoru, koji se nalazi na obalama prekrasne Boke Kotorske, ali evo i usluga će biti potrebno manje. Jedna od najljepših opcija - je Tivat. On je sada aktivno gradi, a cijena zemljišta ili imovine ovdje je još uvijek niža od prosječne cijene kuća i stanova u Crnoj Gori. Blizina mora, zračne luke i napraviti dva koraka, izgrađena marina za jahte.

Mnogi ruski Sutomore, Bar, Luštica, te u novije vrijeme, na aktivno istraživanje i planinskim područjima koji su savršeni u zimi po svojim prekrasnim skijaškim stazama (također odlična prilika da se nekretnine u Crnoj Gori za iznajmljivanje, neovisno o godišnjem dobu), a ljeti - hladan i tišina. Ako ste odabrali kuća i stanova u Crnoj Gori za turističku djelatnost, obratite pozornost na Bečićima - to je najviše živo, popularan i skuplji najam površine zemlje.

Cijene kuća i stanova u Crnoj Gori obično nastaju sljedećih kriterija: cijena zemljišta (to je sada skuplji), a situacija na tržištu u cjelini, položaj imovine (blizu mora ili u blizini silaska objekata je skuplji), stambeni prostor, u dobi od zgrade. Ne i najmanje važno je klima. Iako nekretnine u Crnoj Gori kupuju češće, na temelju kriterija iz financijske i domaće prirode, ali i prirodni okoliš je značajan: tu su, na primjer, područja s visokim kišovito ili vjetrovito.

Odabrati od ogromne palete, koji su kuće i stanovi u Crnoj Gori, bolje razgovarati s ruskog govornog područja forumima, ili koristiti usluge iskusnog lokalne realtor (među useljenicima su dosta).

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: