učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kupiti ili iznajmiti apartman u Crnoj Gori?

Pitanje je, u stvari, i nije tako besmisleno kao što svibanj činiti. Jadransko more je uvijek privlači turiste iz svih krajeva svijeta, a osobito je atraktivno za Ruse. Kupiti kuću u Crnoj Gori lakše nego u bilo kojoj drugoj europskoj zemlji. i tako ostalo je često razvija u želji da se presele ovdje trajno. Uostalom, možete živjeti i raditi bez problema, ali na novac od prodanih nekretnina u Rusiji sasvim je moguće da bi se dobio pristojan stan ili kuću.

No, je li to vrijedno radi tako na brzinu izbor? Crna Gora, iako mala zemlja, ali je sasvim jasno podijeljena na regije koje imaju svoje osobennosti.Eti stranu za jedan expat može biti i jak i slab - sve ovisi o ciljevima i željama budućeg vlasnika nekretnine ili zemljišta. Dakle, većina ruskog govornog je Budvanska Rivijera, nakon čega slijedi Kotor, Tivat i Bar. Oni koji vole planine, može ostati u Cetinju i Danilovgradu, a može doći blizu skijalištima Žabljak i Kolašin sviđa. Stoga, prije kupnje nekretnina, bolje je da najam stana u Crnoj Gori za dugo vremena.

Međutim, za procjenu bolje nije ni puno stan - ovdje su tipični, a područje. Infrastruktura, cijena, buka, udobnost za djecu, klima, itd Možete živjeti u bilo kojoj prostoriji u privatnom sektoru. Na primjer, izuzetno popularni vile i apartmani u Crnoj Gori - to je relativno jeftin i vrlo udobna. Najam stana u Crnoj Gori je moguće, ali morate znati neke detalje, ako planirate da žive ovdje od pola godine ili duže.

- ako se nudi jedna mogućnost, imajte na umu da će se to dvushka jer proširena kuhinja gost kupatilo i spavaća soba izolirana.

- more i osrednji biti skupo. Ako živite ovdje, a ne opustiti, zatim drugu i treću liniju u odnosu na banke - najbolja opcija. Sezona ili izvan sezone, nije važno, jer sezona ovdje stalno.

- fotografije bi trebao izgledati nužno, ako se ugovor na daljinu. Vlasnici često uljepšavaju dostojanstvo svojih domova. Naravno, najam stana u Crnoj Gori živi bez vizualnog pregleda, biti vrlo nepromišljen, jer Prijevremena otplata je oko trećinu.


- brine o iznajmljivanju ili kupnju automobila - u Crnoj Gori s javnom prijevozu Bad. No, taksi deshevo.- dovoljno i ne zaboravite na vrijeme registracije. Bijela kartona te bi trebao dobiti od ulaza i policije ili infoturistskom točke. Ako najam stana u Crnoj Gori bez ovog dokumenta trebat će stvoriti ozbiljne probleme vlasnik, i ja također.



Nekretnine u Crnoj Gori je jeftin, ali to često potiče imigrante da se nepromišljene odluke. Budite oprezni, i početi s zakupu, koji će vam omogućiti da saznate sve o uvjetima života u novoj zemlji.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: