učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.


Ronjenje u Crnoj Gori: koncentracija sportskih estetike
Svaka turistička destinacija ima smjer, a karakterizira je obavezno, što čini se da su i razvijati, a njegovi pristaše imati, ali iza njih idu na druga mjesta. Samo jedna zemlja povezana sa skijanja, a drugi s bijele vode za rafting, planinarenje na trećem .... No, vremena se mijenjaju, i svijetle, novi igrač koji se ne pridržava utvrđenih tradicije iznenada na tržištu zabave postupno pojavljuje. I ronjenje u Crnoj Gori - nije tipičan za njezin sport, sada privlači sve više turista, mlade i stare. Mala Crna Gora općenito ne dijeli na zone utjecaja - ne postoji tipični ili tipična rafting skijališta. Svaki kvadratni metar u Crnoj Gori - obilje mogućnosti i iskustva.

Vi svibanj pitati, kako je ronjenje u Crnoj Gori može biti povezana s drugim aktivnostima na otvorenom. Da, sve je jednostavno - uz proučavanje podvodne faune možete ići u ribolov i posjetiti nekoliko muzeja - morskih špilja i potonulih brodova prije mnogo godina. Olupina Ronjenje u Crnoj Gori još ima svoj, zaseban publiku koja se spušta duboko u vodu za pregled starih brodova i traženje artefakata. Jadran - to gusarskih napada kolaps srednjovjekovnih trgovačkih brodova i drugih jezivo, ali vrlo romantičnoj priči. Ako je ronjenje u Crnoj Gori je zanimljivo za vas, a zatim otići na Risan - ovdje ostave težine, a vi ste sigurni da se vrati s trofejima. Što bi to moglo biti? Drevni posude, ulomci leptir oblika brodova, itd Amfora i dalje pronalaze ulje ili vino, ali to će biti teško izvaditi iznenađujuće otkriće.

To ronjenje u Crnoj Gori, u skladu s iskusnim roniocima - rt Kabal. U 15. stoljeću je potonuo drevni brod s pravim blagom - turske keramike, koji jadan mornari trguje vrijedan nevjerojatan novac. Postoje predmeti i noviji: 42, 20 stoljeća došlo je ugrožena talijanskog broda Carlotta, ali on je otišao tako duboko da nije svaki ronilac može spustiti na tako ekstremnim udaljenostima.


Tu su vojni brodovi i brodovi potopljeni bliže obali, a mi ne smijemo biti u iskušenju čovjeka do njih. Dakle, bit će dovoljno dojmovi i profesionalci i amateri. Ronjenje u Crnoj Gori i možete naučiti. Škole i ronilački centri, gdje dobri instruktori rade u Crnoj Gori mnogo.

Ukratko, odmor u Crnoj Gori možete posvetiti dio ovog prekrasnog i romantičnu zabavu, paralelno sa studijskim mjestima, planinarenje, pa čak i paragliding - sve je u neposrednoj blizini.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: