učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Nekretnine u Crnoj Gori: Aktualni trendovi

Već dugi niz godina, prodaja nekretnina u Crnoj Gori je posebno popularan među Rusima, u isto vrijeme kao i značajan konkurent jedinu Bugarske ostaje u tom pogledu. Zašto Rusi izabrati Crnu Goru? Uzroci težine - od niskih budžeta i bezvizni režim i završava s pozitivnim stavom vlasti i lokalnog stanovništva na imigrante iz Rusije. Razgovarajte o čudesnom zdravoj klimi i ukupnom ugodnoj atmosferi, vjerojatno nepotrebno - tko je bio u Crnoj Gori najmanje jednom razumjeti.

Jednako uspješna prodaja nekretnina u Crnoj Gori je također ovisi o prisutnosti dvije dobre zračne luke, dostupna iz bilo gdje u zemlji. To je poznati Tivat i Podgorica, koji su na snazi ​​su male površine Crne Gore, oba naselje gradovi, kao moru tih centara su doslovno iza ugla. Drugim riječima, poslovanje ili jednostavno rade u Crnoj Gori, sjedeći uz laptop na plaži - ne utopija. Postoji toliko mnogo živjeti, a neće ispuniti novi crnogorski, koji smatra da je izgubio pomicanjem u zemlju.

Potražnja stvara ponudu, a sada ti područja Jadranske aktivno izgrađen. Dok veći dio posla, privukla je prodaju nekretnina u Crnoj Gori - stranim investitorima. Vlasti snažno doprinose priljevu stranih državljana, a sada čak i kupnje kuće ili stana u Crnoj Gori postalo je osnova za dobivanje privremenog boravka. No, i bez toga ne može biti dovoljno da žive udobno.

Smještaj u Crnoj Gori danas - to je izvrsna prilika za uspostavljanje vlastitog zdravlja, baviti turizmom ili sportski aktivan na poslu, ojačati imunološki sustav djece i, na kraju, samo da razumije što se mjeri, mirna i sigurna za život živčanih stanica.

Prodaja nekretnina u Crnoj Gori, rast koji je u posljednjih nekoliko godina ubrzano ozbiljno, diktira potrebu za razvojem cestovne infrastrukture. Sada kretati zemlji postalo mnogo lakše.

Gdje radije da se nasele Rusi u Crnoj Gori? Najčešće je Budvanska Rivijera i drugih živih obalnim gradovima. Bar i Kotor nisu lišeni pozornost naših sugrađana, pa i početnici će se prilagoditi vrlo jednostavna ovdje. Sada je prodaja nekretnina u Crnoj Gori, prema mišljenju stručnjaka, više aktivnih u području poluotoka Luštica, a ovdje se planira povećanje volumena gradnje.

Kupiti kuću u Crnoj Gori - je sposobnost da u potpunosti promijeniti svoj život i promijeniti na dobar način.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.