učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Bar je nula kilometar oznaku

Crna Gora Bar - jedan od rijetkih gradova - nositelji prijave nula kilometar, što u ovom slučaju nije glavni grad države. Bar je uzrokovan prisutnošću teretnog terminala za brodove - to je iz ovog grada početi mnogo prijevoznika i turiste.

Kilometar Zero - referentna točka cesta udaljenosti, koja ima bogatu povijest i jedinstven šarm. Na primjer, nula kilometara oznaka «Milliarium Aureum» u Rimu, poslužio je kao povod za izražavanje svi putovi vode u Rim. Također, znakovi su instalirani u mnogim europskim metropolama, a mnogi od njih pokazuju broj kilometara do najbliže slovima ili turističkih atrakcija. To podsjeća na Grčku, gdje su svi početni točke izmjerene od morskih luka, jedina razlika je u tome što Grčka nema službeni znak nula kilometar.

Prijavite se u Baru predstavlja sedam metara lik, koji je načinjen u spiralu a. Njegov izgled je odobren od strane Turističke organizacije grada u 2013. godini, natjecanje, a pobjednik i autor izgleda postao Petar princ.

Za nula kilometara marku, postavljena u blizini putničkog terminala luke na ulici Vladimir Rolović, imao pernesti stupca sat prethodno ukarashavshimi gredica na raskrižje.

#homlessdog

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: