učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Nekretnine Crna Gora: Postoje li izgledi?

Pitanje je li u vrijeme krize investirati u Crnoj Gori, sada ima mnogo potencijalnih imigranata. Oni koji su, za jedan drugi razlog, ili se pitao, može uvjeriti trenutno u vlasništvu Crne Gore je vrlo obećavajuće u smislu komercijalne i privatne investicije. Doista, unatoč ozbiljnim gospodarskim problemima, klima ovdje je još uvijek mekana i udobna, priroda - savršena i okoliš - optimalna. A to se nikada neće promijeniti, stoga turisti ne prestaju ovdje za odlazak na odmor. Problemi mogu biti različiti, ali turizam nije u opadanju, to je prilično očito.

Kakav nekretnina u Crnoj Gori vole i što se sada gradi? Uglavnom izgrađena uz obalu, jer se ovdje najviše dobrovoljno ulaganje. Pod ovom opcijom možete izabrati one koje vam se sviđaju, ne samo u dizajnu, već i na proračun. Proračun je, usput, izravno ovisi o gradu. Ako želite da se prilagode zemlji maksimalan komfor, rješavanje među njegove note Budve. To je vrlo skup grad, a ovdje, možda, najviše cijene za komercijalne i stambene nekretnine u Crnoj Gori, međutim, Rusi vole Budvanska Rivijera druga područja, čak iu krizi. Programeri pokušavaju prilagoditi potrebama investitora, a ovdje u zadnje vrijeme postali popularni u jeftin studio maloetazhki i maloj zgradi za isporuku apartmana za iznajmljivanje.

Zašto nekretnina u Crnoj Gori je povoljna? Možete ga koristiti za svoje slobodno vrijeme i bilo kada da ga zakup. Odmor u Crnoj Gori zainteresiranim posjetiteljima u zemlji bez obzira na godišnje doba. No, po uzoru na iskusnih mještana, možete kupiti prostrani vikendica, dio koji će se stalno prebivalište, a dio je podijeljen u nekoliko soba. Ova opcija, poznat i kao stanova u Crnoj Gori, uvijek je bio u modi. Općenito, u usporedbi s hotelima i hotelima, privatni sektor je neosporni vođa Crne Gore. To ima mnogo objašnjenja, jedan od njih - u stvari, domaće situacije u zemlji. Bezvizni režim ulaska, dostupnost iznajmljivanje automobila u Crnoj Gori, blizina atrakcija u mogućnosti pripremiti svoju kvalitetu i pristupačne lokalne proizvode, neovisno o raspoređivanje raspoloživosti hotela, sposobnost da komuniciraju sa svojim sunarodnjacima, koji su jako puno u sezoni, a iz nje.

Mnogi investitori kupuju nekretnine Crne Gore za daljnju prodaju. To je ništa manje isplativo, ali da ima stan u raj - izglede za ugodniji. Obratite pozornost na Ulcinju, Baru, Tivtu, ako ne želite preplatiti za Budvu. Ovdje, također, puno ruski, i da će biti lako prilagoditi, pa čak i pokrenuti vlastiti posao ovdje.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: