učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Prirodni blaga Crne Gore: Biogradska gora

Nacionalni parkovi Crne Gore - to je ne samo njezin ponos i objekt težnje turista i ljubitelja ljepote iz cijelog svijeta. I Biogradska Mountain - jedan od favorita, a ako mogu tako reći, najviše cijenilo prirodni objekti u zemlji. Što je ovo ostava čist zrak i kristalno čisto more, sklonište nevjerojatna životinja i ptica, a najveći botanički vrt iz zemlje?

Rezerva Biogradska Mountain - više od 50 četvornih kilometara šumskog područja, koji je prekriven planinski masiv Bjelasice. Godine 1952. područje je dobila službeni status nacionalnog parka. Jednom ovdje, od vas će se izgubiti među živopisnim kanjonima i alpske livade, planinskih jezera i ledenjaka, između kojih su utvrđene zgodan put - jer ecotourists tisuće i zanimljive nove rute svake godine otvoren za njih. Biogradsko jezero - lijepa prirodna stranice Balkan bez posjeta koja bi se dovršilo svoj odmor u Crnoj Gori. Jezero je okruženo lisnatog drveća, jednako lijepa u ljeto i jesen, kada je pobuna boja čini nikakvu foto šarene razglednice.

Dosta ovdje i kulturnih znamenitosti. Ako je Vaš izbor je Biogradska gora, svakako posjetite drevni pravoslavni manastir Morača, izgrađen u 13. stoljeću, a mlađi samostan Sv (16. stoljeće).

Molim Biogradska gora i aktivne turiste, skijaše, jer je poznati skijalište Bjelasica.

Ako vam se sviđa penjanje, penjanje na najvišu točku polja - je Crna Gora, čija visina prelazi 2000 metara.

Od zračne luke Biogradska gora se nalazi relativno daleko (najkraću udaljenost, Podgorica - 100 km, a od Tivta morate savladati čak 177 km), tako da putnici u ovim prekrasnim mjestima nije onoliko koliko bi to moglo biti.

Biogradska gora je poznat i legendarni ostatak šuma, od kojih su analozi u Europi samo u Bosni i Bjelorusije. Mikroklimatski stvorio vrsta jedinstvena drveća, zaštićen od vanjskih utjecaja gustu planinski prsten, pa su neki primjerci lokalne flore sigurno prešao 400-godišnje marku, a pola metra opseg.

Najljepše zabavu koja može ponuditi Biogradska Mountain - obilazak broda i, po želji, ribolov. U tom slučaju, možete jahati na jezero po sebi, ili možete koristiti usluge pratnje, koji će vam pokazati najzanimljivije i neobična mjesta.

Budući da je pristup rezerve je teško, to je najbolje da se ovdje namjerno za dugo vremena. Biogradska gora obiluje kampova, ali isto tako možete unajmiti kućicu i uživati ​​u miru i samoći. Sjetite se da je nekretnina u Crnoj Gori za najam i kupiti samo cestu u sezoni i to samo na području plaže, dobro živjeti u području očuvanja, kao Biogradska gora je vrlo koristan u svakom smislu.

Ako ste se naselili u Budvi možete doći do Mojkovca na autobus za 13 eura, a zatim zaposliti taksi za 6 eura. Međutim, kod nekih 3 km do jezera, možete ići pješice.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: