učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Norveška poslati izbjeglice nazad u Rusiju

Sigurno svi sjećamo situacija, neophodno je da se ironično mnogi mediji: Sirijske izbjeglice kupuju bicikle prijeći granicu između Norveške i Rusije, koji je odbijen prolaz pješice, a nakon - da ih bace iza ručice mjenjača. Očigledno, dva kotača vozila ih ponovno treba - Norveška je odlučila masovnog protjerivanja radnika migranata koji nisu primili izbjeglički status. Takva posljednje vrijeme ima tek nešto više od 5000 ljudi. Norveški aktivisti za ljudska prava također nisu uspjeli doprinijeti promjeni odluke vlasti u ovom predmetu, a prva serija autobusa će ići na CAT Kirkiness u narednim danima. Budući da su izbjeglice na graničnom prijelazu bili opravdani razlozi zbog kojih na ruskom, norveške vlasti smatraju da bi mogli pružiti utočište tamo.

Kako bi se smanjio protok migranata je izmijenjen u propisima zemlje: sada s obzirom na zahtjeve za azil su zajamčena na propast, ako je migracija je učinjeno iz zemlje u kojoj ne postoji opasnost za život.

Nije poznato da li izbjeglice imaju priliku pronaći svoje mjesto u Rusiji, ili će i dalje nastojati rasti korijenje u Europskoj uniji, ali migracija u ovoj zemlji je sada postala gotovo nemoguće.

#homlessdog

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: