učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Iz Crne Gore u Amsterdamu - dva puta tjedno

Vakantiebeurs Sajam okuplja više od 1,2 tisuća sudionika i 100 000 posjetitelja i jedan je od najvažnijih sajmova u Beneluxa

Najveći nizozemski touroperator TUI -Niderlandy, uključujući i prijedlog crnogorskih hotela u svom katalogu ove godine, po prvi put od kasnih 80-ih godina prošlog stoljeća, izjavio je nacionalna turistička organizacija (NTOCG).

Crna Gora, nakon gotovo 30 godina, bit će izravno povezan s čarter letovima iz Amsterdama do Tivta dva puta tjedno od svibnja do listopada, navodi se u priopćenju.

rekao NTOCG da turistički sajam, Vakantiebeurs, koji je počeo u utorak u Utrechtu, predstavljanje turističke ponude Crne Gore za šefove svih grana TUI Nizozemske, koja je više od dvije stotine.

Predstavnici TUI -Niderlandy upoznati s prijedlozima hotela u Budvi, Baru i Kotoru, Tivtu i Herceg Novom, kao i puni izletničkog programa Crne Gore.

NTOCG, u suradnji s turističkim organizacijama Bara, Budve i Tivta u cilju oživljavanja javnosti na sajmu, u organizaciji svakodnevnog predstavljanje turističke ponude u nizozemskom jeziku, rekao je NTOCG.

Vakantiebeurs sajam privlači više od 1,2 tisuća izlagača i 100 tisuća posjetitelja i jedan je od najvažnijih sajmova u Beneluxa.

#DariaZorina

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.