učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Više od 2.015 izbjeglica obogaćen kriminalcima $ 6 milijardi eura

Izdanje „The Independent” provodi vlastitu istragu i donio zapanjujući rezultat: najkonzervativnije procjene, posao isporuke izbjeglica u Europi obogatilo je bande između $ 3-6 milijarde $.

To je moguće putem ustanovljenog tehnologija izbjeglica odbitka i njihovoj spremnosti da pobjegne iz rata, zašto bi oni po svaku cijenu. I to je obično vrijedi oko 5000 dolara, s rasponom od nekoliko tisuća, ovisno o regiji i klijenta solventnosti.

Na granicama EU u proteklih godinu dana došao na oko milijun izbjeglica, od kojih oko 900.000 koriste usluge kriminalaca koji su specijalizirani za imigracije prijevara. Usput, pozitivan rezultat nije jamstvo i vratiti novac, naravno, nemoguće, čak i ako su izbjeglice nisu u mogućnosti ući u EU.
Policija i Interpol, koji su uključeni u istragu takvih slučajeva, izvijestio je da je za 2015. bio pritvoren više od 11 000 ljudi koji su uključeni u kriminalne mreže koje pružaju usluge ilegalne imigracije, ali kako mnogi od njih i dalje na slobodi - to je nemoguće reći ni približno.

#homlessdog

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: