učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Mladi Crnogorci žele raditi u uredu

Prema podacima Agencije za zapošljavanje u zemlji Crna Gora 659 zanimanja nisu u potražnji na tržištu rada. A krivica za to je uglavnom crnogorski obrazovni sustav, iako je njihov doprinos ekonomske promjene i mentalitet ovdašnjih ljudi. U isto vrijeme, u Crnoj Gori postoji potražnja na struku, osobito u području trgovine, za koji je zemlja nigdje se uči.

Stručnjaci savjetuju roditelji današnjih studenata misliti dvaput prije nego što odaberete struke. zahtjevi tržišta rada tkalja, oružarskim radionicama, nižih časnika, traktorista, računovođe. Ona se doživljava akutni nedostatak crnogorskog tržišta rada za učitelje marksizma, japanskog jezika i teologije. U tom slučaju, rad ne može naći stroj mehanike i mehanizme, nastavnicima, politički znanstvenici sa Bachelor socijalnih radnika s istim stupnjem obrazovanja i tako dalje.

Crnogorski stručnjaci za zapošljavanje pokazuju da mladi Crnogorci žele raditi u uredu, a posebno privlači svojim rukovodećim pozicijama. Obrazovni sustav je izgrađen uzimajući u obzir ove zahtjeve, a rezultat je da je došlo do neravnoteže na tržištu rada, u obliku rasta nezaposlenosti.

Eugene Novozhilov

#EvgenyNovozhilov

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: