učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Tender terase instalacija, privremene građevine u obalno

Kako bi se osiguralo pravodobno proizvodnju i produljenje turističke sezone, kao i pridržavanje na dinamiku razvoja, odobrenih od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma, koji je na kraju godine usvojila „plan privremenih objekata u obalnom području u razdoblju 2016 - 2018 godine”, državnog poduzeća za upravljanje obalnim područjem objavljuje natječaj za prijenos mjesta za privremene objekte, terasama, marikulturu i mjesta za sport i rekreaciju.

U skladu s Odlukom o objavljivanju javnog poziva za prikupljanje ponuda za iznajmljivanje priobalnom pojasu, te u skladu s planom privremenih objekata u obalnom području, u razdoblju od 19-26 siječnja objavila otvoreni poziv za sudjelovanje u aukciji za najam u sljedećim područjima obalnog pojasa Budva, Herceg Novi, Kotor, Bar, Ulcinj i Tivat.

U skladu s aktivnošću ponuditelja koji sudjeluju u dražbi, ponuda za svako mjesto će se provoditi sa 12-26 veljače, koji će biti objavljen kasnije, navodi se u priopćenju.

Natječaji za prijenos mjesta za privremene objekte, terasama, marikulturu i mjesta za sport i zabavnih događanja pripremljeni su u skladu s popisom i početne uplate, ne razlikuju se značajno od onih koji su u posljednjih godinu dana.

Planirajte privremenih objekata u obalnom području u razdoblju od 2016. do 2018. godine, objavljena na web stranici www.mrt.gov.me

#VitoSergejevic

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: