učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Udoban dnevni u Crnoj Gori: Premjestiti kao čudo

Živite u turistički raj i zaraditi - a zašto ne? Mnogi od naših sunarodnjaka su izabrali život u Crnoj Gori: netko se odmah preselili, netko usudio nekoliko godina. Jedna stvar je jasna: Žao o preseljenju u ovaj lijepi, zdravi i dobro u svakom smislu jedinica u zemlji.

Ali udoban život u Crnoj Gori, naravno, zahtijevati od vas će se određene resurse. Ne toliko financijski (nekretnina je još uvijek vrlo prihvatljive u Crnoj Gori), ali mentalno. Uostalom, to je potrebno riješiti kako bi bilo dobro za sve članove obitelji, a prihod je bio prilično stabilan: život nije tako jeftino u ovoj zemlji, kao i stanovanje i blizu iznosu od dobrog europskoj razini.

Tako ugodno život u Crnoj Gori - su ili na daljinu ili posao. Dobiti posao ovdje je problematičan, posebno u vezi s novim zakonom o strancima, koji zabranjuje poslodavcima stranih kandidata zaobići državljana država. Turistička tvrtka uspješna i vrlo popularan sljedećoj shemi: za kupnju nekretnina u Crnoj Gori, a dio toga se iznajmljuje. Dakle, možete živjeti ovdje cijele godine, u potrazi za klijente i dobiti relativno mali, ali siguran prihod.

Najčešći nekretnina u Crnoj Gori - apartmani. Njihova klasifikacija je malo drugačiji od poznate nam, jer odlučujući faktor - broj sobe. Dnevni boravak i kuhinja su često u kombinaciji tradicionalne velike balkone, koje, s obzirom na stalno lijepom vremenu, moguće je živjeti: ručati, posao, primaju posjetitelje, pa čak i spavati. Vi ćete shvatiti što udoban život u Crnoj Gori, prvi put kada razmišljamo o beskonačan horizont, udišući svjež jutarnji moru uz šalicu kave. Pogled na kotlovnici s prozora, sjetit ćete se samo kao i strese se.

Možete kupiti kuću u Crnoj Gori. Na moru, oni, naravno, skuplji, ali s vremenom prestati razmišljati o nekom drugom životu - tako tiho ovdje, lijepo i jednostavno.

Što se tiče pravne registracije u Crnoj Gori, izazovi i prepreke neće prtljati ovdje. Naprotiv, ako kupite kuću ili stan, automatski ćete dobiti privremeni boravak na godinu dana, koji se pružaju neće biti lako. Izvršenje ugovora (bolje je da se na lokalnoj ruskog govornog konzultant) - postupak koji se izvodi u 3-4 radnih dana.

Ako imate priliku za kupnju komercijalnih nekretnina u Crnoj Gori, paralelno s privatnim stambene, udoban život u Crnoj Gori je pod uvjetom da vas - Najam ovdje je uvijek popularna. Ukratko, ako ste sigurni da želite premjestiti u ovom gostoljubivom zemlji, samo da bi ovaj shag.Vy shvatiti da se prilagode lokalnim uvjetima je jednostavno: ovdje sve (i ruski, a Crnogorci) aktivno će vam pomoći.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.