učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Wonderful Crna Gora - 10

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. Država, a uz to i urednika sve.me portala konačno izašla iz dugotrajnog stanja konceptualni i označiti brojne siječnja odmor. Ako slijedite aksiom: kako bi proslavili Novu godinu, pa ga potrošiti, možemo reći sa sigurnošću da će 2016 biti u redu. Nadamo se da će naši čitatelji previše.


Početak godine obilježio je posjet omiljenu Crne Gore zamjenik ministra vanjskih poslova Alekseya Meškova. Drago mi je da je, unatoč očitim razlikama u mišljenju o ulasku Crne Gore u NATO favorita, nakon zahlađenja odnosa u 2015. vratio na strani dijaloga i traženja zajedničkog jezika. Prema službenim izjavama, prepoznat kao takav turizma, znanosti i kulture. Tako ćemo se odmoriti, dobiti pametnije i povratiti.

U političkom životu velikog događaja je stavio na glasovanje Skupshtiny glasovanje o povjerenju u sadašnje vlade. Što je to - neophodna mjera uzrokovane jeseni masovni prosvjedi oporbe, ili lukav politički gambit na predstojećim izborima koji će se vidjeti. Glasanje je zakazano za 25. siječnja. Samo u ponedjeljak nastavljeni prosvjedi u Podgorici.

Prilično dobro radi zimsku turističku sezonu na skijalištima omiljeni Crne Gore. Magnituda Zbog snijega je između 40 do 50 cm u Kolašinu izvijestio o 500-600 dnevnih posjeta turista i, slaviti, otvorio novi lift.

U tijeku izgradnje i rekonstrukcije radova u zračnu luku Tivat. Njihovi rezultati bi trebali biti moguće oko sat rada drugog po veličini zračni pristupnika u zemlji, koja će se još veći broj turista u ljetnoj sezoni.

I danas je donio dobre vijesti iz gospodarske sfere. U Crnoj Gori je jeftinije gorivo opet. U noći s utorka na srijedu benzin jeftiniji za 4 centa, au narednih 15 dana, dizel jeftiniji za 5. Čestitam vozača omiljeni Crne Gore!

Potpuno u skladu s glasom na početku stajalištima kontakt odvija u životima naših sunarodnjaka omiljeni Crne Gore. Sve zaostale novogodišnje praznike, aktivno i kulturni odmor. Nove godine održano je u isto vrijeme u kockarnici hotela Avala i novi restoran u blizini antičkog Bazaar Radanovich. To je bio domaćin prvu seriju humanitarni kuglanje turnira, u organizaciji sve.me portala i dobrotvorne zaklade povjerenja u najboljem kuglanu Portlayn obali, usput čestitke Ivan Dembitsky s uvjeren pobjede! Samo tjedni naši zemljaci povišene razine logike i erudicije na igre 60 sekundi u Budvi i Baru i priključen na pjesmu i plesne kulture u karaoke u Gradskoj kavani i La Terrace. Ipak lijepo je znati da smo ne samo zabavno, ali i pridonijela jačanju rusko-crnogorskog dijaloga.

Usput, par tjedana na Avali u subotu uočio jedan od vodećih karaoke iz bara. Da li to znači da je hashtag # vsevbar gube svoju važnost, ili je to izobličenog iznimka dokazuje samo pravilo, ona će opet pokazati vrijeme. Čekamo i - vidjeti.

Koristim ovu priliku još jednom čestitati svim našim čitateljima Sretan 2.016 godina!

Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev.
#SergeySychev

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.