učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Turistički gradovi Crne Gore. Kotor.

Ograđen kamenim zidom, koji je pravi blagodat za putnike. Ona se nalazi u jednom od najljepših i nevjerojatno prekrasnih uvala na svijetu. Nije ni čudo da je na prvom mjestu rang gradova, prema Lonely Planet, koji je vrijedi posjetiti u 2016.

Ovaj drevni grad zaslužuje da ga posjeti barem jednom u životu. Grada, nudi spektakularan pogled na zaljev. Njegova čar leži na mnogo načina. A kako skladno to koegzistira s prirodom, a njegov labirint uskih, vijugavih ulica i trgova neredovita, a ponekad i bizaran u svojoj povijesti i arhitekture.

Veliki broj brodova na kružnim putovanjima stvaranje svoj put kroz koji da je na vrhuncu turističke sezone, osvaja turisti. Zato je poželjno da ga posjetite odmah. U Kotor dobro uzeti izlete i izlete brodom, što ga čini moguće ispitati one dijelove planinskom okruženju, kao fjord i zaljev.

U ovoj godini na koju se luka će prihvatiti 437 krstarenje brodovima, koji će donijeti Također se očekuje da prisustvuju više od 2000 jahti, 28 brodova i 50.000 putnika više nego prošle godine oko 500.000 turista i 200.000 članova posade, rekao je Mirza Krtsich - Direktor Turističke organizacije Kotor.

„Na temelju informacija dobivenih iz turističkih organizacija iz cijelog svijeta, očekujemo oko 900 000 turista, jednodnevni posjet Kotoru. To je goste koji dolaze krstarenje linijski brodovi, turisti iz Dubrovnika i Budvanske rivijere”, kaže Krtsich.

Kao što je za turiste koji planiraju da ostanu na duži vremenski period, prema mišljenju stručnjaka, bit će oko 100 000 ljudi, s obzirom na broj soba, iznosi 350 000 do 400 000 noćenja.

Glavni posjetitelja se očekuje iz Srbije, Rusije, Velike Britanije, Francuske, Bosne i Hercegovine i drugih europskih zemalja.

Prema informacijama koje je koje je port očekuje još jednu uspješnu sezonu, koja službeno počinje 3. ožujka, te će dolazak «Berlinu» košuljice, njemačke tvrtke «FTI Cruises».

Uzimajući u obzir ono što je dobio prestižnu nominaciju iz britanskog turističkog vodiča Lonely Planet, kao prvi od 10 najboljih mjesta za posjetiti u ovoj godini, Krtsich naglasio da jamči kvalitetu pripreme za nadolazeću sezonu.

Svjesni smo nedostatka hotelskih kapaciteta, te opravdati ovu nagradu, imat ćemo dosta raditi s lokalnim vlastima u pripremi infrastrukture za uklanjanje svih onih bolnih točaka - kolabirajuća zgrade, izgled hotela i tako dalje. Sada, on je rekao, postoje mnogi potvrđeno oklop hotela koji je povezan s činjenicom da je većina objekata zatvoren.

#VitoSergejevic

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.