učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora cesta: Pravi putovanje estetika

Ceste Crne Gore - to je tako nevjerojatna stvar da čak i većina potrebne i naizgled rutinski kretanje od točke A do točke B će se pretvoriti u estetski užitak. Općenito, odmor u Crnoj Gori će vas iznenaditi cijelo vrijeme - moći ćete uživati ​​u zemlju i dalje u zraku, gledajući ga iz aviona. Jedinstvena atmosfera ljepote, topline i dobrote Crne Gore ne ostavlja ljude ravnodušnim, a mnogi su se naselili na tako ozbiljan korak kako se kreće ovdje za stalni boravak. Srećom, nekretnine u Crnoj Gori i dalje je mnogo više nego u ostalim europskim zemljama pristupačne.

Premjestiti oko zemlje najviše odgovara automobilom. Najam lako u sezoni i izvan nje - velika potražnja u turističkim mjesecima, ali također nudi dovoljno za sve. Crna Gora cesta diktiraju potrebu da se mali automobil benzin je prilično skupo, raspršiti u vrpca nije lako, i praktičniji parkirati mali automobil. Naravno, niste ograničeni u opsegu, a može uzeti džip ili automobil uz premiju, ali ako dođe na odmor u Crnu Goru sa djecom, a zatim biste trebali odlučiti za model bez većih prigovora. Oni su pouzdan, jednostavan i potpuno zadovoljiti osnovne zahtjeve turista.

Glavni putevi Crne Gore - poznati Yadransky put (ili, europski način), Jadranska magistrala i autocesta povezuje obalu s Sarajeva i Beograda. Yadransky način nalazi između Ulcinja i granice s Hrvatskom. Ali to glavna arterija međunarodne zabrinutosti, ali s obzirom na popularnim stazama, vožnja će imati uglavnom na serpentinama i tunela.

Ceste Crne Gore - božanski pogled na planine, doline i jezera. Što je veći uspon, više dojmovi će se, međutim, morate biti vrlo oprezni: tu su vjerojatno mali zagušenja zbog ograničenosti staze i popravaka.

Sada, kada su vlasti suočene s potrebom da se optimizirali cijeli prometni sustav (to pridonosi stalno povećanje ulaganja u nekretnine u Crnoj Gori i širenje turističke industrije), izgrađena dva nova glavna autocesta: autoceste Bar-boyars i autoceste Risan-Žabljak. Sredstva dolaze iz proračuna samo djelomično, a djelomično pod pokroviteljstvom cestama Crne Gore stanovništva (krediti pokriveni su gorivo nadoplata i povećanje troškova cesta s naplatom cestarine).

Naravno, kvaliteta cesta u Crnoj Gori ne može pohvaliti zbog prirodnih obilježja zemlje. Posebno teško je vozačima za vrijeme zime. Ali ako poduzmete mjere predostrožnosti, možete dobiti u kontaktu s najdragocjenijih blaga ovih prekrasnih mjesta.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.