učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

O povjerenje vlade Đukanovića

Neki zastupnici Europskog parlamenta, na čelu s Zelene stranke preporučuje Prat „Pozitivna Crna Gora” da glasaju za povjerenje u vlade Đukanovića, uključujući i one koji zbog straha od sve većeg utjecaja Rusije, koja se snažno protivi članstvu Crne Gore u NATO-u, rekao je predsjednik glasnika, voditelj oporbenih stranaka u zemlji „Pozitivna Crna Gora” Aleksandar Ražnatović, koji je proveo posljednja tri dana u konzultacijama u Bruxellesu.

Razlozi koje podupiru Vladu Crne Gore Vlade da se pozitivan utjecaj na odluku, postoji potencijalna opasnost od destabilizacije države, nastavak borbe protiv organiziranog kriminala i korupcije, poboljšanje izbornog zakonodavstva i nastavak integracije programa u NATO i EU.

Konačna odluka o povjerenju Đukanovića Positive mora uzeti na sastanku glavnih stranaka u upravljanju nedjelju, 24. siječnja.

U službenom priopćenju, čija je puna verzija je dostupna na web stranici Positive supredsjednik Zelenih stranke i zastupnik Rebecca Herms neizravno zahtijeva pozitivan glas za vladu, ali pod određenim uvjetima.

U trenutnoj situaciji, govoreći iz Bruxellesa i Strasbourga, tu je i strah od destabilizacije političke situacije u Crnoj Gori. Mislim da postoji dobar razlog da razmišljaju o tome kako glasovati u situaciji da imamo. Vjerujem da u smislu podrške vladi treba slijediti jasne zahtjeve za borbu protiv korupcije, bez selektivnog pristupa u borbi protiv korupcije; fer uvjeti za izbore; i ti ljudi u vladi koji su pod sumnjom na korupciju na izborima ne bi trebao biti u narednih nekoliko mjeseci u uredu „, rekao Herms obavijest, uključujući i na ruskom reakcije u slučaju pada vlade, koji je dobio pozivnicu za NATO

Sjetite se da je vjerodostojnost Vlade Crne Gore Milom Đukanovićem u Saboru će se raspravljati u ponedjeljak, 25. siječnja.

Vlada koja će zadržati svoj posao, potrebno je potporu većine od ukupnog broja, odnosno 41 glasova. Vladajuća većina 44 saborskih zastupnika, od kojih je pet iz SDP-a.

U to vrijeme, kao dio zastupnika smatra da pozitivan ishod glasovanja o potpori sadašnje vlade, sadašnji Predsjednik parlamenta Ranko Krivokapić, koji je lider Socijaldemokratske partije, rekao je da je Socijaldemokratska partija neće podržati vladu zbog uništenja parlamentarne dijaloga.

Sinoć je odluka jednoglasno je usvojen sjedištu Socijaldemokratske partije.

Na pitanje što će se dogoditi s ministrima u Vladi slučaju je smijenjen, Krivokapić je rekao da je vlada izgubila svoj legitimitet.

Kao što je postalo samo to poznato, Opća uprava za druge političke stranke Force jednoglasno odlučio da je stranka glasovati za povjerenju Vladi na predstojećem zasjedanju.

„Politika koju provodi Crne Gore ka integraciji u NATO i EU će zaustaviti povijesni utjecaj Istoka na Crnu Goru, u interesu Albanaca u Crnoj Gori”, rekao je press release stranke.

#VitoSergejevic

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.