učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Galaxy pravoslavnih svetišta: Samostani Crnogorac

Odmor u Crnoj Gori nikada se samo opustiti. Popularnost slavenski Jadran je tako velik s obzirom na činjenicu da je umočiti u moru niste ograničeni, iako ovdje možete kupati danima. Svatko može naći nešto svoje, bilo aktivne sportske, kulturne ekspedicije, posjetite sezonske fešte ili meditaciju na jezerima. Evo i pravoslavni hodočasnici koji žele da se pridruže velike sveta mjesta od globalnog značaja, ne samo da može posjetiti legendarni crnogorske samostane, ali i da se dive predivnim lokalni krajolik i posjetiti brojne druge atrakcije.

Hodočašća su organizirani u Crnoj Gori za dugo vremena, a takve prijedloge na turističkom tržištu puno. Ako planirate posjetiti neke određene crnogorske samostane i crkve, samo odabrati odgovarajuću rutu i rezervirajte svoju ulaznicu. No, Crna Gora je postala za Ruse kao njegov, da ne sve odabrane ture - u stvari, možete ga i sami vidjeti.

Evo igra veliku ulogu i plasman jednostavnosti: privatni sektor u Crnoj Gori i proračun hotela je na raspolaganju, vrlo je jeftin najam. Možda vaši prijatelji i suradnici imaju nekretnine u Crnoj Gori. Zaustavljanje na obitelji i kako bi hodočašće s njima - prilično uobičajena tradicija među pravoslavnim Rusima. U tom slučaju, ne bi dobili priliku planirati svoju rutu i posjetiti one crnogorske samostane koje su zanimljive i važne za vas. Barem, možete odabrati od oko 700 objekata.

Što možete savjetovati one kojima crnogorski manastiri - bogatstvo nije ovladao?

Počnite s poznatom Morača samostanu, gdje je pohranjena relikvije sv Charalambos. Samostan Kosierevo moći počastiti relikvije apostola Luke, na Cetinju čuvaju relikvije sv Ivan Krstitelj i raspeća. Čudotvorni ikona Majke Božje manastira Savina godišnje privlači tisuće hodočasnika iz cijelog svijeta.

Crnogorski samostana, koji se nalazi visoko u planinama - su predmeti, koji nisu dostupni za sve putnike. Dakle, Manastir Ostrog, ugrađen u stijeni, morate prilično dugo vremena za uspon pješice preko planinskih staza, stroj može samo doći do određene točke serpentina stijene.

Ako želite provesti noć u šarmantnom dvorištu samostana, dolaze u Kotoru (Nikole), Pljevlja (prebivalište Sv Trojstva), Podgorica (Katedralu uskrsnuća Krista), Pive i Morače. Ovdje će uvijek biti hranjen, te će organizirati za noć.

Crnogorski manastira - nije samo skladište starih pravoslavnih svetih mjesta. Ovo je pravo blago dobrote, prijateljstvo i poseban pobožnim udobnost da se osjećate posvuda.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: