učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kuće u Crnoj Gori: kupiti ili graditi?

Odluka da se presele u Crnoj Gori obično uzimaju Rusi vjerojatno više od Europljana, a to je posljedica ne samo pristupačne cijene stanova. Crna Gora zatvoriti svoj ruski mentalitet, običaje i religiju. Ruski ljubav ovdje i rado ih se za posjet, a za stalni boravak. Prema novom zakonu, vlasnik kuće u Crnoj Gori može automatski dobiti dozvolu boravka na godinu dana prije nego što je potrebno poštivanje određenih formalnosti i dalje.

Kada se planira preseliti u Crnoj Gori, događaji mogu razviti na dva načina: ili si prvi put vidio objekt koji je samo u ljubavi, ili vam se sviđa sama zemlja, a kuća ili stan ćete gledati preko agencije. U drugom slučaju, stručnjaci savjetuju da se kuća sa zemljištem u Crnoj Gori, posebno ako se odlučite za odriješiti kesu i živjeti uz more. Činjenica da je zemljište skuplje, turističko poslovanje aktivno razvija izgradnju novih autocesta i aktivno razvija obalno područje.

Ipak, to nije kritična za okoliš (i vjerojatno neće biti, jer je turizam, pa čak i začepljen autocesta nikada ne bi mogao imati na okoliš kao negativan utjecaj i na razvoj industrije. U Crnoj Gori je gotovo ne). Dakle, možete sigurno kupiti kuću u Crnoj Gori - uvijek ćete biti u mogućnosti da ih u najam, a prvi 2-3 sezona puna povrat na investiciju.

Nekretnine za najam u Crnoj Gori - najčešći način smještaja za turiste. Dok pucati vile, stanovi, apartmani i kuće u Crnoj Gori nije samo dva tjedna odmora. Ovdje povoljan pucati za dugo vremena, a mnoge su obitelji živjele ovdje za gotovo pola godine.

Zašto je kuća zemljište u Crnoj Gori je bolje kupiti sada? U svakom slučaju, za godinu dana ćete biti u mogućnosti prodati puno skuplje, a ove godine ga dovesti u red, pa čak uspjeli zaraditi na zakup. To, naravno, govorimo o jeftinim predstavnika na sekundarnom tržištu. Što se tiče predmeta iz graditelj, što se odlučite da je više prikladan stan ili kuću u Crnoj Gori. No, za izgradnju kuća iz snova je moguće. To će zahtijevati strpljenje i vrijeme, ali opet, naredio je izgradnju lokalnih stručnjaka (obično se koristi od strane ruskih sunarodnjaka usluge, ili barem ruskog govornog graditelji) mogu dati preporuku. Radim sve i svašta, a ruske forume o ovoj temi dovoljno.

Kad se govori o primarnu ili sekundarnu dom u Crnoj Gori, imajte na umu da za novi objekt, nećete morati platiti 3% poreza.

Planiraju živjeti među svoje i prilagoditi udobno? Nudi Budva, Tivat, Kotor, Bar i Petrovac. U Budvi, najskuplje kuće u Crnoj Gori, sa kvadratom standardnog stan, plaćate ne manje od 1.800 eura, a to je lijepa vila u obližnjoj Petrovcu može se naći za 500 000 eura. Demokratska dovoljno proračuna Bar - 200 000 eura, a mala ugodna kuća je tvoja. No, to je obala, i bliže središtu zemlje, u planinama, nekretnine u Crnoj Gori je mnogo jeftinije. U isto vrijeme doći složenost more ionako ne postoji.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: