učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ulcinj: skromna i ukusna

Plaža gradovi - je posjetnica Crne Gore. Sve jadranske obale doslovno posut malim i vrlo slatka naseljima koje obiluju u starim spomenicima i svaki ima svoj vlastiti, potpuno jedinstven izgled. Ulcinj - jedna od onih malih dragulja Crne Gore, gdje se turisti najčešće idu na odmor s djecom i ljubiteljima miran ugodan odmor.

Usput, mjesta kao Ulcinju, izazvati želju za kupnju nekretnina u Crnoj Gori, mnogi Rusi i Europljani su umorni od gradske buke, loše kvalitete hrane i loše ekologije. Neobična atmosfera Ulcinja se temelji na preživljavanje ovdje spomenika iz Otomanskog carstva i razdoblje utjecaja Mlečana. I u početku to miran grad je bio ribarsko mjesto, koje je čak imao vremena za posjet gusarski grad.

Grad osama daje i činjenica da je na udaljenosti od ključnih turističkih mjesta u zemlji, iz Podgorice ili Tivta ovdje morati putovati autobusom, taksijem ili unajmljenim automobilom.

U sezoni samo gužva dovoljno Ulcinj u neposrednoj blizini poznate Velike plaže (duljina područje od oko 12 km). Zbog svoje popularnosti je vrlo glasan, a cijene su veće. Ako vam se sviđa mirna mjesta i čišćenje, potražite plaža u blizini: oni su ovdje u izobilju. Cijene su mnogo niže, a privatni sektor u Crnoj Gori, dalje od strateški važnih turističkih odredišta, više dostupni.

Snaga u Crnoj Gori treba također jeftiniji u mjestima kao što su Ulcinj. Budva i Herceg Novog kao demokratska ne može pohvaliti.

Ako vam je potrebna aktivan noćni život, izaberite Budva. Ulcinj kao zabava ne daje. Ovdje možete promatrati lijepe arhitekture, nevjerojatna vožnja na Skadarskom jezeru, sportove na vodi.

Ulcinj Hoteli uglavnom skroman, luksuzni smještaj, nećete naći, ali udobno i usluga vrlo ugodni: vlasnici hotela i apartmana su prijateljski, gostoljubivi i vrlo gostoljubivi. No, iznajmljivanje prebivalište u Crnoj Gori može biti bilo koji, a Ulcinj nije iznimka: Veličanstvene vile i vrhunska-etažni stan se nalazi na istoj razini s malim skromnim kućama.

More postaje toplo oko sredine lipnja, kiša vrlo malo. Rujna Ulcinj za odmor na plaži je sasvim prikladan, pa čak i, moglo bi se reći, je optimalno.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: