učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Wonderful Crna Gora - 11

I u svemu naš omiljeni Crna Gora ide svojim tijekom. Prošli tjedan je završio tri dana raspravu o izglasavanju nepovjerenja Vladi od Đukanovića. Parlament je u korist toga, međutim, i nije ni čudo, koji su stavljajući na glasovanje glasa bez sigurni u njegovu pozitivan ishod za sebe. Ipak, to je dobra politika kombinacija koja će držati više ili manje mirno na domaćem političku klimu prije izbora proljeće. Jedan od rezultata rasprave i glasovanja bio je raspad vladajuće koalicije, u kojoj SPD ode u opoziciju.


Slučaj Yudashkin je živ i zdrav u voljenom Crne Gore. MIA je kupio 3000 kompleta novih oblika za policiju po cijeni od 3 milijuna eura. Kako je povezana s tim nedavno podnio ostavku ministra unutarnjih poslova izdanje je nepoznat. Službeni razlog - pripada SDP i nemogućnosti zadržati poziciju u ovom vladom, nakon što su svi članovi stranke glasali protiv glasovanje o povjerenju.
Ulazak i izlazak iz Budve ka Baru sada podsjeća na vremena u sezoni, istim prometnih gužvi i zagušenja. To je povezano s radom na proširenju autoceste na rtu Zavala. Međutim, nije isključeno da je problem što smo vidjeli u posljednje vrijeme, turisti i nisu vidjeli, barem gradonačelnik Budve, Srđan Popović insistira proširen na četiri trake autoceste je ušla u pogon prvog svibnja.
Bar je sigurnije tamo otvorio Centar za izvanredne situacije. Sada u svakom čudnom stanju, građani i turisti ne mogu nazvati Sol, a 112 na jedan broj, a oni će vam pomoći i da će odgovoriti na crnogorski, engleski, ruski i albanski jezik.
Turistička organizacija koji je rekao da je tijekom plovidbe sezone posjetiti grad 437 500 kruzera s tisućama ljudi na brodu. Raduje za kotorchan i optimistične prognoze!
Međutim, postoji razlog da se raduju, a za naše sunarodnjake koji žive u Crnoj Gori favorita. IGame klub proširuje svoju geografiju, a sada igra 60 sekundi osim Budve i Bara su u Podgorici na mjestu Wasabi restoranu. Samo uvijek srijedom i petkom na terasi u gradu su karaoke večeri petkom na terasi poker se igra subotom u Admiral mafije. Traje do i karaoke subotom na Avali, gdje je promjena gospodara stvorio novi meme i MIME govori. Čuda!
Vrijeme omiljeni Crna Gora kao promjenjivi kao ruža vjetrova, međutim, zadovoljan da se to dogodi dana kada se može na zadovoljstvo provesti par sati na terasi među prijateljima. Većina prijatelji, oni - najveće bogatstvo!
Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev
#SergeySychev

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: