učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Planine i more u Crnoj Gori: Alpama u blizini obale Jadrana

Svaki zaljubljenik u Crnoj Gori zna svoje lice na kojem se nalaze planine i more Crne Gore. Apstraktno isti slavenski Alpe, prekrivene crnim borom, su moćniji nego dalje u središtu zemlje. Kada ljubazan površinskih voda ostaje daleko iza leđa, naći ćete se u svijetu zagonetnih i tmurne slavenskim legendama - u planinama obitavaju medvjedi, orlovi, vukovi, divlje svinje i lisice, ring tisuće potoka i vrela, gromoglasan vodopada, otvara jaz noge, pjenušava snijeg-bijele kape ledenjaci .... ukratko, planine i more u Crnoj Gori uključuju neumorni putnike u ovom prekrasnom mjestu opet i opet.

Ako je, međutim, odvratiti od emocija i procijeniti situaciju malo više pragmatično, možemo reći da je veliki okoliš Crna Gora potiče obje Ruse i Zapadne Europe kupuju nekretnine u Crnoj Gori. To je pravi način da se radikalno promijeniti svoju stvarnost: raspoloženje, stil života, svjetonazor, pa čak i struke. Kupiti kuću u Crnoj Gori, svi snovi koji se prožima sa svojim duhom barem jednom u životu. U isto vrijeme povoljno za stanovanje mnogi od Crne Gore, a vlasti čine sve što je moguće kako bi se ne samo stranci ulažu u nekretnine, ali i na poslu. Stoga, ako imate mozak i određene vještine možete zaraditi jako dobar.

Od planinama Crne Gore ili more? U tom okladu pri odabiru prebivalište? Situacija treba promatrati s nekoliko strana: more (tj plaža područja i obalnim gradovima) su skuplji, dobro razvijen i prilagođen infrastrukture i, po želji, možete riješiti među svojim sunarodnjacima da šalju svoju djecu u ruskim školama, itd Ovo je za Budvu, Bar, Tivat i Kotor.

Crna Gora Mountain razliku od jeftinije i romantičnije, ali to će biti vrlo teško prilagoditi ovdje, osim ako ste u blizini skijališta.

Ulcinj (jedno od područja najju`nije Crne) diše orijentalni okus. Postoje mnoge džamije, i općenito održavati atmosferu osmanskog utjecaja. S susjednoj Albaniji je najmirniji i dobri odnosi.

Planine i more Crne Gore su dobri na svoj način, u isto vrijeme, s obzirom na tanak području zemlje, uvijek možete lako doći na padinama i na obali. Ovdje će biti dobro svejedno, a ako sumnjaš na izbor, pokušajte mogućnost dugoročnog najma u Crnoj Gori (šest mjeseci ili godinu dana), i sve će biti jasno iz iskustva.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.