učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Restorani Vijesti. Budva

Dragi čitatelji, restoran kritičar širi. To će reći u novoj godini novim trendovima. Budući da je život - komad dinamičan i stalno nešto novo i zanimljivo, uzeli smo namjerno odluku, ne samo za istraživanje novih mjesta, ali i da objavi vijest da je crnogorski restorani želite podijeliti s našim čitateljima. Vijesti poslovnice će biti jednom tjedno četvrtkom. So.


Restoran Vivaldi izvještava da su dva nova jela na jelovniku. Kuhana teletina na 11,5 eura sa ukrasi od kuhano povrće. Služio s hren i senf. Ukusna i zdrava. Pokušali smo, mi se svidjelo.



Svinjski rebra za 9,5 eura sa ukrasi od krumpira klinovi. Posluženo uz dimi umakom. Testirano. Presuda: ne samo da će lizati prste, ali i priključiti sebi rebra!



rekli Vivaldi restoran koji priprema poseban program na Dan svetog Valentina 14. veljače. Detalji u sljedećem broju, ne propustite!

Choshak restoran je poznat po svojoj u Budvi kavkaski kuhinje, a možda i najbolja u pogledu cijene i kvalitete set jela. Prema tome, to je ne čudi da je današnja vijest se nalaze u tim područjima.

U Choshak jelovniku uključuju novu jelo: Sada Adjarian hačapuri je prisutan ne samo u varijanti sira, ali je sir i meso. Cijena - 5,5 eura. Portia je da se vjerojatno ne mogu nositi, pa me zvati prijatelje u pomoć.



Samo restoran Choshak podsjeća da u svojim zidovima svaki dan možete pojesti ukusan i jeftin ručak poslovni ručak. Raspon Euro 5 uključuje salatu, prvi i drugi posuđe redovito se mijenjaju, tako da je zastor poslovni ručak u skorije vrijeme.



Mi jesti redovito, mi smo ukusna i zadovoljavajući.

Uživajte u svoj apetit i dobar odmor!

Sergej Sychev

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: