učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.


Izlet u Crnu Goru kad se kreće?

Izlet u Crnu Goru, u pravilu, opisan putničkih agencija u većini divan način: čistoću, ekologiju, udobnost, nisku cijenu, izvrsnu prirodnu hranu, božanski klimu ... Da li opise tih turista mišljenja? Forumi stalno prikazuju razne teme koje se odnose ostale hotele, agencije i privatnog sektora, cijene nekretnina u Crnoj Gori, povrat na investicije i preseliti se u lokalnoj trgovini, najbolja mjesta za obitelji s djecom, itd Posebno su korisni autorov osvrt na putovanje diljem zemlje s fotografijama ili priča o tijeku adaptacije novih Crnogoraca.

Dakle, ono što su prednosti Crne Gore prema na godišnjem odmoru i što je putovanje u Crnoj Gori će biti više isplativo i zanimljiv? Usput, par dobrih odmor mnogih turista potiče odlučujući za kupnju nekretnina u Crnoj Gori (ili barem razmisli o tome).

Najzanimljivija stvar je da je popularnost ruskog prostora turističko odredište postaje njihov stalni boravak kada se kreće. Drugim riječima, ne možete potrošiti mnogo vremena na formalnosti da bi godišnji dvotjedni bajke konstantu. Činjenica da je u redu sezona ovdje traje od svibnja, a završava u studenom, a zimi je vrlo mekan, udoban i vrlo kratko. Oni koji provode zimu u Crnoj Gori ili dolaze ovdje za novu godinu za skijanje, označiti samo jedan nedostatak: povećana vlažnost, u kojoj je prohladno.

Izlet u Crnu Goru u popularnom naselju će vam pomoći da napravite nove prijatelje - Ruski većina živi na Budvanskoj rivijeri (Rusi Budva tako atraktivno da čak i najviše cijene nekretnina u Crnoj Gori ne prestaju kupce), u Herceg Novom, na Ultsinskoy rivijeri, planinska područja ova Kolašin i Žabljak.

Mnogi hoteli svugdje, a njihova razina udobnosti ovisi o vašem proračunu - Crna Gora dovoljno varijabilnosti. Privatni sektor u Crnoj Gori je popularan ne manje, a najam su ne samo udobna i pristupačne za turiste, ali i daje ljudima priliku za procjenu zemlju, nakon što je živio ovdje za šest mjeseci. Viza za Crnu Goru nije potreban, a formalnosti povezane sa smještajem su minimalne. Ukratko, ako smatrate da je putovanje u Crnu Goru se nalazi u ovoj zemlji koju jeftino može ostati ovdje malo duže, i procijeniti prednosti i nedostatke.

Kuhinja Crna Gora - to je njezin ponos i jedan od najboljih trenutaka za gurmanski putnike. To se može podijeliti u 3 kategorije: nacionalni izbornik, talijanska kuhinja, riba. To su tri potpuno odvojena područja od koje ribe je najmanje proračuna. No, s lokalnim vinima i svjetlo sireva putovanje u Crnoj Gori će biti potpuno nezaboravan.

Svi ovi čimbenici (a posebno prilika da zaradite ovdje u sektoru usluga) često prisiljavaju ljude da razmišljaju o preseljenju, a tu je još uvijek čovjek koji se sažalio na takav potez.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.