učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

U Crnoj Gori je broj turista iz Europe raste

Broj turista iz zapadne Europe raste, rekao je direktor Nacionalne turističke organizacije Željka Radak-Kukavichich. Ona ističe da je predstavljanje turističke ponude Crne Gore uoči ljetne sezone u punom je jeku.

„Zajedno s Nacionalnom turističkom organizacijom, na mnogim međunarodnim izložbama predstavljao državu i lokalne turističke agencije. To dovodi do poboljšanja postojećih i razvoj novih turističkih proizvoda, kao i fer prezentaciju Crne Gore na međunarodnoj razini „izrađen na radiju” Tivat „Radak-Kukavichich.

Povećanje dostupnosti letova će značajan doprinos pozitivnim trendovima na tržištu, rekla je, dodajući da je početkom svibnja, dva puta tjedno Nizozemska pokreće letove za Tivat, koji je jedan od rezultata predstavljanja na sajmu u Utrechtu. A i činjenica da po prvi put u 30 godina, Crna Gora se pojavio u katalogu nizozemskog turoperatora TUI.

Crnogorski prijedlog predstavljen je u Beču za njemačkog govornog područja, od kojih je potražnja u porastu u posljednjih nekoliko godina. Očekuje se da će ovaj pozitivni trend nastaviti iu budućnosti, rekao je direktor NTO.

U cilju povećanja dinamike ljetne sezone planira se prezentacija i govora na izložbi u Beogradu, a zatim u Moskvi, Berlinu i Londonu.

Konkretno, rekao je Radak-Kukavichich važan fokus ostaje primarno tržište Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije. To su naša glavna tržišta, ali i dalje dominantan Srbiju, a mi smo na Beogradskog sajma, koji će se održati veljače 18-21, planiraju podnijeti našu ponudu za ljeto 2016. Uvjereni smo da je pozitivan trend u posljednjih nekoliko godina i nastavit će se ove godine, rekao je direktor NTO.

Crna Gora ima veliku prirodnu i kulturnu raznolikost na relativno malom prostoru. Najatraktivnijih mjesta možete posjetiti u jednom danu. Osim toga, tu su i moderni hoteli, koji imaju potencijal za kongresni turizam, kazao je Radak-Kukavichich, dodajući da rad treba nastaviti i unaprijediti ponudu u području zdravstvenog turizma, jer postoje svi preduvjeti za razvoj ovog segmenta turističke ponude.

Izvor: www.rtcg.me

#VitoSergejevic

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: