učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Mađarska je bila prva koja je ratificirala poziv Crne Gore u NATO

Mađarski namjera, prva ili među prvima ratificirati protokol o pristupanju Crne Gore u NATO, kaže potporu za članstvo Crne Gore, te općenito podržati politiku na otvorenih vrata - rekao je veleposlanik Mađarske u Crnoj Gori, Christian Pausch.

On je, u intervjuu za „pobjede”, rekao je da će Mađarska učiniti sve što je u unutarnji proces ratifikacije biti završen u najkraćem mogućem roku.

Pausch je rekao da je ključno da Crna Gora nastavlja put koji je postavljen na kraj prošle godine, Savez je primila poziv, objašnjavajući da je dinamika pregovora ide prema planu.
On je rekao da je kao predstavnik NATO-a u Crnoj Gori smatra da je vrlo važno da su političke stranke u Crnoj Gori kroz dijalog dođe do dogovora o ovom pitanju. Pausch sigurni da obje strane imaju dovoljno demokratski potencijal i mudrost.

Dodao je da je primijetio pozitivne rezultate u borbi protiv korupcije i pohvalio koraci poduzeti kako bi se olakšalo učinkovitije funkcioniranje pravosudnog sustava kako bi bila učinkovita.

Vjerujem da je za javnost, vidljivi rezultati posebnog tužitelja. Postizanje ovih rezultata može se procijeniti samo na dugi rok. Općenito, mislim da je Crna Gora dobar način - zaključio je Posha.

izvor rtcg.me



#VitoSergejevic

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: