učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Festival vina i pust u Virpazaru

Konačno, imenovan datum dugo očekivani odmor, međutim, organizatori su opet moguće prenijeti događaje, ako će padati kiša. Svi oni koji žele da se možete usredotočiti na sljedeći vikend - 27. i 28. veljače, međutim, prognoza je nepovoljna za ove datume - sve vremenske web stranice obećavaju malo kiše temperatura zraka oko 15 ° C. Nadamo se da su vremenski prognostičari dalje griješe, a vikend će biti sunčano i vedro, i neka praznik dogoditi. Ovo će biti 19. po redu festival, koji se održava svake godine u Virpazaru.

Detaljan opis onoga što će morati pričekati, navedeno detaljno u događaju u Facebook: «Tradicionalni festival vina i mračna, i odvija se u malom ribarskom mjestu Virpazaru na obali Skadarskog jezera. U dane festivala uz jezero u izgradnji sceni, te je postavljena oko puno štandova i šatora. Već iz imena festivala jasno je da možete kušati ukusna domaća vina, pa čak i rakiju, med, masline, sir i povrće, i, naravno, pržena, dimljena, sušena, kuhana i pirjana, vrlo ukusna pust. Bleak - to je tako mala, slatkovodne ribe sa malim bisernim vage, koji su uhvaćeni u velikom broju u Skadarskom jezeru. Ona ima neobičan, pomalo sladak okus. Kušajte bilo koju hranu je potpuno besplatno. Ovdje možete kupiti svoje omiljene poslastice s vama, odabrati zanimljiv, neobične suvenire, koje se ne mogu naći u suvenirnicama Resort gradove, pa čak i kupiti mladice vinove loze! Nakon glasovanja, posjetitelji festivala, odabrali najbolje proizvođače vina i drugih proizvoda - to se dodjeljuje medalje i diplome "

Osim ljepote, Virpazar ima odličnu prometnu dostupnost: možete doći do njega vlakom iz Podgorice, Bara i drugim mjestima kroz koje željeznica u zemlji.

#homlessdog

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: