učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ribolov u Crnoj Gori: Ne ostati bez ulova!

Od tada, kako je odmor u Crnoj Gori je čvrsto u rasponu od preferencija ruskih turista i investitora, u rasponu od posebne ture u Crnoj Gori nastavlja širiti. Sada agencije nude ukusan opcije za sportaše, avanturiste, istraživače, medenom mjesecu, obitelji s djecom, ljubitelje zdravog načina života i, naravno, za entuzijast ribolovac. Ribolov u Crnoj Gori - a 8 dana raj za ljubitelje i profesionalce. I ne samo to, možete se opustiti i uživati ​​u prekrasnom pogledu - čak i skromne lokalne trofeje okrenuti glavu svakome, i istomišljenika ljudi mogu ovdje naći puno.

No, da bi ribolov u Crnoj Gori je uspjeh, morate znati specifičnosti Jadrana i usredotočiti na to. Ako vaši prijatelji imaju imovinu u Crnoj Gori, a tu su i ribari, ne pokušavajte saznati tajne među tim prijateljima: da ih ne otvori. Maksimalna koji se može postići je more hoda s obveznim sportske ili polusportivny program. Ali ne očajavajte: opcije su mnogi. Neki od trikova ćemo otvoriti za vas u ovom članku, a još više prednosti mogu se dobiti odlaskom na ribolov turneji u Crnoj Gori.

Zahvaćaju ovdje tipično mreže (površina ili dubina), kuka seine (bilo s obale ili iz čamca ili brodova) predenje ili Donka.

Duboko morska riba je bolje idetna riba sitnica, hobotnica ili lignje, izrezati na kriške. Ovaj mamac je pogodno za Gough, shiruna, skushen i druge tipične vrste na Jadranu.

Uz obalu mamac i vrti i Peck som i mesara. Vrlo dobar ribolov iz čamca u Crnoj Gori u ranim jutarnjim satima, posebno ugodno splavarenja na brodu, čak možete isključiti motor, a možete ići na minimalnoj brzini, što je najvažnije, poštuje otpor vjetra i plime. Ako vjetar i plima su isti, bolje je da se sidro.

Ribolov u Crnoj Gori može biti pravi zadatak, ako želite uhvatiti, na primjer, morski pas: ako kao mamac uzeti prosječne slučajeve skuša ili tuna i predator i može postati vaš trofej.

Riba možete uhvatiti i svjetiljka: joj namamiti u noć, a okružen mrežu, gase svjetiljke i uplašen riba prestane kretati i dobiva ravno u mrežu. Mreža za duboko ribe također se stavlja u noći i rano ujutro prikupiti ulov.

Ako volite klasični mamac i dnevnu ribolov, mamac je bolje da se lokalne: mala dagnje, a ne krađe smjesu.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: