učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Prošle godine, 64% vjenčanja u Budvi bili su među strancima

Vjenčanje mjesto u obalnim gradovima je dobivanjem popularnost - a to je topla klima gotovo tijekom cijele godine, i nevjerojatno lijepe znamenitosti, i usluge usmjerene na činjenicu da primaju turiste željene.

U 2015. godini, vjenčanje u Budvi igrao mnogo stranih parovi ne samo iz Rusije, Ukrajine i Bjelorusije, ali i iz susjednih zemalja: Srbija, Slovenija, Slovačka, Bosna i Hercegovina i drugi. Ne plaća pozornost Budva i vrlo dalekih zemalja kao što su SAD, Izrael, Kanada, Velika Britanija i Norveška - njihovi građani odlučili su održati svečanu svadbenu ceremoniju u ovom lijepom gradu.

Prema prošlogodišnjim statistikama, 97 vjenčanja mladenka i mladoženja imao osim crnogorske državljanstvo, 62 ceremonije - jedan od supružnika je stanovnik Budve i samo 32 parovi su ušli u njihov savez, kao službene stanovnika ovog prekrasnog grada. Za slavlje obično odabrati Stari grad, na plaži Morgen i druge znamenitosti, među kojima je najpopularnija Sveti Stefan, međutim, to će biti jedna od najskupljih mogućnosti za nezaboravan događaj.

Također, za proteklih godinu dana u Budvi razvod samo 19 parova.

Slika s portala: montenegro-gb.ru

#homlessdog

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.