učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crnogorski nekretnina danas

Crna Gora na popularnosti Europske stanovanja među Rusima, za dugo vremena u odnosu na prva tri mjesta, s vremena na vrijeme se kreće s trećeg na drugo mjesto, a drugi samo u Bugarsku. Čelnici u investicije u stanovanje u Crnoj Gori su Moskovljani, drugo mjesto zauzima stanovnici St. Petersburga. Atraktivna Crnogorski nekretnina i što stručnjaci misle o neposrednim izgledima? Pročitajte više.

Prije svega, Rusi privlači nikakvih poteškoća s prilagodbom: Ovdje puno ruskom, a vrlo blizu mentalitetu domaćih. Relativna blizina Crne Gore je također prednost: unatoč činjenici da su letovi cesti, samo tri sata možete doći do Tivta ili Podgorice, sa bezviznog režima također djeluje kao snažan motivator.

Crnogorski nekretnina vrijedi izuzetno pristupačne papirologija pri kupnji tamo. Međutim, ako se stan ili kuću u Crnoj Gori direktno od vlasnika, budite oprezni da ne ograničiti na neovisnom ispitivanju i pokušati saznati o kućištu sve podatke koje vlasnik može sakriti (ovdje je u tijeku): dugovi, problemi inventara, poremećaji, i tako dalje. d. Općenito, sekundarno tržište, koji u Crnoj Gori je popularniji od nove zgrade, to je lutrija: pokušajte da ne bi osip akcije i bolje koristiti pomoć stručnjaka.

Crnogorski nekretnina i porez točke gledišta, prilično isplativo ako kupite primarni, koja je izuzeta od poreza na prijenos vlasništva vikendica će vas koštati 3% poreza.

Nekretnine u Crnoj Gori za sebe više spremni kupiti ruski u Budvi, Kotoru i Tivtu. Postoji određena potražnja za Herceg Novi, Petrovac, Bar, Podgorici i Bečićima. Ako želite na obali Jadranskog mora i osjećati kao kod kuće, a zatim se preselio u Crnu Goru, odaberite Budvanska Rivijera - ruski govor čuje u svakoj ulici iu sezoni i izvan nje. Bar i Ulcinj također obično odabrati da ne trgovine (core business posjetitelja - najam nekretnina u Crnoj Gori), a za stalni boravak.

Prema statističkim podacima, Rusi vole stanova u stambenim kompleksima sa dobrom infrastrukturom (ovaj segment je oko 55%), kuće i vile u Crnoj Gori tražio oko 25% doseljenika, zemljišta i objekata trgovine podjelu 15 i 5% respektivno.

Međutim, nedavno je povećana interes poslovnog subjekta. Crnogorski nekretnina je postala više u potražnji stranaca kao bazu za razvoj turističkog poslovanja u privatnom stambenom tržištu upravo vidio mali pad.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.