učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Plaža samo za žene

Crna Gora, puno različitih plaža tako da odgovaraju svim ukusima. Jedan od njih, koji se nalazi u Ulcinju, samo za žene i muškarci ne postoji dopuštena. naknada plaža. Ulaz je dopušteno samo poštenu seks svih uzrasta. Plaža za žene, koji se nalazi u uvali, ima posebnu klimu, sa svih strana okružen stijenama i šumom borova. Pogodno za vodu stjenovitim dijelovima betonirati, tu ogradu spuštati u vodu. Kao i kod bilo plaži, tu su ležaljke i suncobrani, kabine za presvlačenje, tuš i WC. Na obali patrolne spasioci, kao i kafiću. Vježbanje na plaži sa sedam ujutro do sedam navečer.

Osobitost ove plaže za žene u medicinskim svojstvima vode, odnosno u vodikovih izvora sulfid, zasićenja vode. Ovi spojevi su doveli u kontakt s jodom i morskom vodom - koja ima blagotvoran učinak na ženskom tijelu. Oni dolaze ovdje posebno žene koje pate od neplodnosti, s nadom u izlječenje. Ta ljekovita svojstva vode privukla čak i muslimanske žene koje ne mogu pokazati područja na licu i tijelu. Ljekovitost vode otkriveni su u 40-im godinama 20. stoljeća. Prvi Istraživanje je provedeno sumpora opruge Talijani 1925.

Osim terapijskih svojstava vode značajku ove plaže je također u ritualnog kupanja. Žena koja želi plivati, treba se s lokalnom ženom, starijoj dobi. Kad sunce izlazi, on prvo mora ići u špilju, koja se nalazi u blizini, tamo skinuti na kamen u vodu, a zatim zaobići ovaj dragulj nekoliko puta, a zatim se zamoči. Nakon toga, žena mora imati doručak jede kuhano jaje. Smatra se da je liječenje žena uključuje nekoliko posjeta i više od jednog takvog rituala.



#EvaPatti

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.