učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Wonderful Crna Gora - 12

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. Navodni članstvo u NATO-u stječe nove pojedinosti i nijanse. To je izvijestio da je, u skladu s jediničnim standardima, Vlada Crne Gore priprema dragi izmjene i dopune Zakona o obrani. Ako su oni prihvatili, vojska zemlje imat će obvezu da sudjeluju u NATO inozemne operacije, uključujući i na Kosovu. Postoji razlog za sumnju da je u crnogorskom društvu, to će se tumačiti vrlo dvosmislen, jer zemlja je dom velikog broja Srba koji smatraju Kosovo je njihov vlastiti.


Još jedna vijest vezana za tečaj za članstvo u EU omiljeni Crne Gore došao iz Nikšića. Vijeće priznao civilna kontrola policija neizravne pritužbe LGBT zajednice policiji zabranu gay pride parade 18. rujna 2015. na godišnjicu oslobođenja od fašizma Nikšiću. Vjerojatno predstavnici seksualnih manjina u ovoj izbornoj datuma bih naglasiti doprinos LGBT zajednice na pobjedu nad fašizmom, što nije bilo razumijevanja u policiju. S druge strane, policija također može razumjeti. Tako se dogodilo da je u Nikšiću je more, koji su uzeti na brzinu bacali jaja i kamenje na sudionike takve akcije u posljednjih godinu dana u Budvi.

Sve bliže i bliže ljetne turističke sezone, kada svaki razborit vlasnik, kao što je poznato, počinje pripreme za zimu. Netko popravak mjesta, netko priprema nove programe, a drugi su sudjelovali u dražbi za najam Budva plažama. Najskuplji s pravom postala Richardova plaža glava u neposrednoj blizini starog grada, prava na koje su kupili za 55 tisuća eura.

Nemojte stajati po strani i naši sugrađani. Izvijestio je da je Oleg Deripaska će uložiti najmanje 110 milijuna kuna. Eura u izgradnju turističkog kompleksa u Trstenom. Ova vijest među oldtimera je dovelo do brojnih teorija zavjere, sumnja budućeg članstva u NATO-u, u nedokučivo načina biljnih sredstava za darove visokih dužnosnika dragi Crna Gora.

Priprema za nadolazeću sezonu, ne samo od strane mještana i ruskih oligarha, ali i prijevoznicima. Tvrtka Red Wings najavio nove letove Moskva-Tivat-Moskva, s troškovima jednosmjernu kartu je samo 85 eura, što je skoro dva puta manja od redovne cijene tijekom ljetne sezone. Letovi su na rasporedu od 1. srpnja do 2. listopada na ruski zrakoplov TU 204. S obzirom da je sadašnja stopa svaki euro iz ruskih turista u obzir, vijesti svidi.

Dizel favorit u Crnoj Gori porasla u cijeni za 2 centa i dosegla vrijednost od 0,84 eurocenti po litri. Čekamo sljedeću dodjelu 22. veljače.

Pozornost naših sunarodnjaka daleko usmjerena na kraju ovog vikenda, točnije do 14. veljače. On je naveo oko pet manifestacije posvećene Valentinova samo u Budvi i okolice. Uzimajući ovu priliku, uredništvo čestita čitatelja odmor i žele sve ljubavi, razumijevanja i strpljenja!

Samo Čestitam Avala Hotel Casino s početkom poker turnira RPT i VE i sretno svim sudionicima!

Vrijeme sada je u Crnoj Gori su omiljena zimska temperatura dan čuva se u blizini 13-15 stupnjeva, kiše. Ne zaboravite kišobrane u trgovinama i objekata, a da nije baš ugodno.

Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev
#SergeySychev

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.