učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Srbija će se zatvoriti granice za migrante

Uz sličan je izjava ministra vanjskih poslova Srbije, Ivica Dačić, „Mi ćemo biti prisiljeni zatvoriti granice s Makedonijom za migrante, ali je važno da dijele informacije sa susjednim zemljama koja je bila predvidljiva migracijskoj politici, nema iznenađenja.” To će biti učinjeno ako susjedne zemlje kroz koje leže protok izbjeglica u Europi, također nameću ograničenje kontrole pristupa.

Kolega Ivica - Austrijski ministar vanjskih poslova Sebastian Kurz - u sklopu sastanka da podrži Srbiju po ovom pitanju i rekao da Austrija nije u mogućnosti prihvatiti izbjeglice nekontrolirano: na rok određen za 2016. samo 37 500 ljudi, dok je većina konzervativne procjene u EU u proteklih godinu dana vozio najmanje milijun radnika. Također, postoje planovi za slanje austrijske policije i vojnika na granici Makedonije i Grčke, koji bi trebao pomoći u smanjenju priljeva izbjeglica.

Iako nije razvijena pravila zajedničkog rada na ovom pitanju, a gotovo potpuni nedostatak kontrole nad situacijom u EU svira u ruke radnika i ilegalnih poduzeća, pomažući im da prijeđu granicu.

#homlessdog

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: