učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Sud je preinačio odluku o izboru šefa općine Herceg Novi.

Crnogorski upravni sud za potraživanje zamjenika Civilno unije i otkazao, a time i odluku općine Herceg Novi, 6. kolovoza prošle godine, za izbor gradonačelnika Natasha Aćimovića.
Odluka izazvao zakonitost gradskog parlamenta, posebno zato što je predsjednik Skupštine grada održana je sjednica u ubrzanom postupku, što je u suprotnosti s odredbama i uvjetima koji uređuju se zakonom. „Nataša Akimovich nezakonito izabran na mjesto šefa općine Herceg Novi”, - kaže odluke Upravnog suda Crne Gore.

„Ova odluka nadahnjuje povjerenje u pravosuđe i pokazuje da je Crna Gora na pravom putu prema Europskoj uniji. To govori o vladavini prava, jačanju pravosudnog sustava i zaštitu ljudskih prava. Međutim, mi ne pobijediti, nego žaljenje što je opća došao do takvog stanja u našem gradu ...”, rekao je u registriranoj zajednici.

Predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi, Andrej Radman rekao je da poštuje se odluka Upravnog suda. Ali je dodao da je formalna, a ne materijalnim nedostacima koje su napravljene tijekom postupka vođa zajednice izbora, i oni će biti ispravljen u kasnijim postupcima za gradonačelnika na izborima.

Dakle, općinske vlasti, u odgovoru na tužbu ostao na izvornom odluku, ističući da je izbor kandidata provodi se na način propisan u postupku u punom skladu s pravilima ovog postupka i izdao odgovor kaznu na sudu da odbije tužbu kao neosnovanu.

Predstavnici civilnog unije skupshtinu upozorio o mogućim problemima koji se odnose na odluke i imenovanja, koji će biti usvojen od strane čelnika općine, koji, prema njihovom mišljenju, „je nezakonito izabran.”

#VitoSergejevic

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: