učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Planinarenje u Crnoj Gori: kao što se događa

Planinarenje u Crnoj Gori - to je način otkrivanja puni buket mirisa i omamljujuće uživati ​​najluksuzniji njegovih blaga. Ovaj članak će biti zanimljivo za ljude koji znaju kako kombinirati aktivan odmor uz kontemplaciju i opuštanje u prirodi. Imate dobru planinarenje boot? Onda ići naprijed!

Najzanimljiviji rute nude, naravno, putničkih agenata, ali bez gubitaka možete planirati svoj odmor u Crnoj Gori sebe. Možda imate prijatelje koji su kupili nekretnine u Crnoj Gori i da su svjesni prostora - zamolite ih da postanu vaši rendžeri. Ako živite u hotelu ili najam kuća u Crnoj Gori - bacite pogled. Oko puno mještana koji su sretni da vas voditi kroz planinskim stazama. Usput, planinarenje u Crnoj Gori je moguće bez instruktora, jer u nacionalnim parkovima, teško je izgubiti.

Planinarenje u Crnoj Gori od agencija - je all-inclusive. Vi ćete biti smješteni na udoban osnovi ili u hotelu, a nudimo sljedeće rute:

Podgorica Petrovac (približno 9 dana, 90 km). Vi ćete vidjeti poznati ski selo Žabljak, Crna jezero, Medzhedzh vrh Zmija jezero, Black Mountain, most Dzhurdzhevicha ... Ovaj put je pogodan za romantičare, kao prolazi kroz tihim dolinama s pastirskih naselja na obalama najčišćih jezera u rijeku, pokraj vrtoglave kanjona pakiranje i prikazuje pravo na jadranskim plažama.

Podgorica - Kotor (13 dana, 90 km). Ovaj put je malo duži od prethodnog, ali je iste duljine, a većina staze je slična. Jednostavno, to uključuje i neke više atrakcija Crne Gore, što ćete vidjeti u Budvi i Kotoru. Planinarenje u Crnoj Gori raznolikosti kulturnih i povijesnih ture, a ova opcija je samo tako. Usput, u multi-turneje često uključuje rafting na Tari.

Podgoritsa- Biogradska gora - Durmitor - Petrovac (8 dana, 120 km). E put cijeniti ljubitelji prirode i sporta. Program uključuje posjete dva veličanstvena Nacionalni parkovi Crne Gore, kupanje u jezerima, rafting, penjanje visoko u planinama i posjetite most Dzhurdzhevicha.

Sve staze su prilično složena, pa odmor u Crnoj Gori pogodna za obitelji gdje djeca su već 10 godina. No, agencija, profil koji je planinarenje u Crnoj Gori, a nude lagana ruta s smještaj u udobnim vikendice. U ovom slučaju, manje zauzet programa neće biti: bit ćete vidjeti znamenitosti Crne Gore, okušati u lokalnim sportskim, diviti se predivnom prirodom, kušajte ukusna jela i, naravno, dosta nakupalis u netaknutoj jezera i mora. Ako odabrani put je ne više od 7 dana, s moguće uzeti djecu od 7 godina.

Planinarenje u Crnoj Gori - to je doista božanski odmor koji nikada nećete zaboraviti!





Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.