učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

U ovom pregledu ionako spominje Hard Rock Cafe restoran (Podgorica), Millennium (Budva), Vivaldi (Budva) i Tre Canne (underdog moj osobni rang). Također, molim čitatelja oprost za ono što ja nazivam pik pik - loša navika. Ajmo!



Naravno, bilo kakva kritika je subjektivna. Restoran nije iznimka. Osim toga, kada se smatra da ja nisam profesionalni novinar ili, još manje, restoran kritičar, a suvlasnik resursa, a ponekad ponašaju poput „bika u staklarni”, odlučili pisati o „bolovima” u trenutku slabosti, na može se zamisliti da je potrebno ispitati glavni urednik SVE.ME, uzalud zadržati svoju navalu pokušavaju spasiti ostatke ugleda;)))))

Prema pravilima žanra, restoran poslovne raste u lice žestoke konkurencije, pokušavajući uskladiti svjetske trendove, ne zaustavlja se u svoj razvoj i (!) Nije ograničena unutar lokalne potražnje i tradicije. Zašto ne razmišljati o svom omiljenom Crne Gore ... predivan zemlji, prijateljski ljudi, planine, more, velika mesa kuhinje (koja je, na primjer, nevjerojatno ukusne „pod Sacha”), ali nažalost, to je otprilike to - velika monotonija restoran izbornike nevidljivi „borba” nacionalni ponos i tradicija na poslovne zakone i zdrav razum, i gotovo univerzalna nedostatka odgovarajuće odrescima :( Ali sam upozorio (vidi gore) ...

Dakle, mi objasniti - što odrezak, u načelu. Odrezak (steak iz engleskog. - Komad mesa) - kvalitativno priprema debeli komad mesa izrezati iz trupla životinje, najčešće preko, ali u nekim slučajevima, uz vlakna. Odrezak, izrezati iz lešine krave, često se naziva odrezak (od engleskog biftek -. Goveđi odrezak, komad govedine).
* Wikipedija - https://ru.wikipedia.org/wiki/Стейк

Kada sam prvi put došao u Crnu Goru kao turista u jednoj od hladnih ljetnih večeri (uživao prije, naravno, i domaće kuhinje) odlučila ipak naručiti odrezak za večeru uz čašu suho. Pregledala sam izbornik restorana (u ljetnim mjesecima, meni je jednako oko 80% od restorana, ali ne sada o tome), ja fiksne oči na jednom pladnju, koja u svome nazivu riječ „odrezak”. Da, to je isti „negushsky odrezak”. Dignut toplom večernjem povjetarcu, gladni nakon dana putovanja, ponizno čekaju 5, a možda 15 minuta, koji je tada činilo mi se vječnost. I sada, kao mesije, materijalizira s dragu prijateljski konobar ladicu - „Vrlo dobro” Iznenađeni pojavom jela, napravio sam rez. Moj razočaranje nije granica - u stvari sam pitao za odrezak, a ne odrezak (ili rola - to ne smeta). Koliko turisti su razočarani kao i ja? Tko je talentirani kuhar (ili ugostitelj), koji je imao osjećaj da je to jelo od odrezak nazvati? Gdje je savjest? Konobar trepne i nasmiješi se. Nasmijao sam se i ne trepnuti ... To je bila prva lekcija. Tada je, naravno bilo je nekoliko. O, Bože, kako volim Crnu Goru. A ja ne razumijem neznanje većine lokalnih ugostitelja. Ne samo da je odrezak odrezak naziva, pa se ponekad nazivaju svinjskih kotleta ... biftek (hvala Bogu, iako ne u svim restoranima), iako govedina - to je govedina. Zašto? Točno ono što ????
Prvi „pravi” odrezak.
U zoru kritičara restorana portal „Sve Crne Gore”, u društvu velikih ljudi, odlučili smo posjetiti restoran s izvrsnom pregleda u Budvi - Tre Canne (pregled ovog restorana bila je predmet posebnog članka). Važno je napomenuti da je prljavo u ustanovi. U želji da se čak i nejednakost, pitali smo za jelo od strane kuhara, kojega nije bilo. Morao sam učiti iz izbornika. Tijekom studija, bio sam ugodno iznenađen prisustvom odrezak «T-koštanog» - odmah sam zaboravio o prljavoj stolnjak i na katu, te u nadi da gastronomskog užitka, ne ustručavajte se napraviti rezervaciju. Nisam čekati „tiboun-odrezak.” Ono što sam donio konobar, bilo je teško imenovati odrezak u principu. Pa i dobar odrezak. To nije bio «T-bone», koja je, kao što znamo, je izrezati iz dijela trupu na granici između dijelova leđnih i lumbalne u tankom rubu očnih mišića leđa i tankom oštricom, pa se sastoji od dvije vrste za udjele mesa - filet mignon s jedne strane kosti, a „New York” - s druge strane. Bila je to odvratno kvaliteta pečena govedina komad stare. Hvala Tre Cane za ono što je sada, a ne soja meso. Želim da preispita svoj stav prema klijentima i da ih ne zavede! Držati „zvijezda”, dati 3. Iako, i ovo tko pružiti - ne samo ispravna i ne dobar okus, ali i skupo.
Prvi pravi odrezak.
Ima prekrasan u Budvi (u svakom smislu) restoran - Vivaldi. Izuzetno čista, divno osoblje, prekrasna kuhinja. A, čak i odresci na izborniku je - prevelika. Želeći ostati nepristran, odlučio sam naručiti isti „Tiboun odrezak.” Već očajan i ne vjeruje u visokoj razini ugostiteljstvu na obali favorit Crne Gore, bio sam ugodno iznenađen kada sam donio ovaj T-Bone-odrezak! Onaj desni rez, s kosti. Bravo, Vivaldi! Jedina negativna - sam naručio «medij» Rijetke, a ja sam podnio «dobro učinio». Nažalost, komad mesa pojavila oštra, ali to je najvjerojatnije zbog nepravilnog pečenja. U svakom slučaju, želim izraziti svoju zahvalnost ovom restoranu - jedan od najboljih servisa, ljubazno osoblje, opsežan izbornik, lijep ugođaj (u svakom smislu - jer je na dnu nalazi se dvorana za nepušače).
Prvo ispravno kuhani odrezak.
Najbliži restoran gdje sam ugodno iznenađen ne samo ugradnja i kvalitete komad mesa, ali i nakit stupnja usklađenosti za prženje - Millenium. U izborniku, jelo se zove «Peper odrezak». Po prvi put u Budvi, dobio sam udarac od ovog ispravno kuhani odrezak savršen srednjoročnom pečenja. Restoran je novo, to je u Rozino, na ulazu desno od kineske trgovine. U večernjim satima igra živu glazbu u stilu meke stijene. Nažalost, postoje i nedostaci - mnogo dimi večeri. I poznati „ribay-” i „New York-” Nema odresci ovdje. No, tu je velika «Peper odrezak», koja je postala za mene otkriće. I, naravno, odnose na kupce - u tisućljeću je lijepo. U principu, preporučujem! Ne moderan, ali vrlo lijep restoran.
New York. New York. Ja skinuti kapu pred Hard Rock Cafe.


Ovaj američki „New York odrezak” idealna priprema, srednje i pečenje, bio sam sretan da pronaći u Hard Rock Cafe (Podgorica). „Naravno”, kažeš, „to je franšiza”. Da, naravno. Ali jako, jako sposoban. Vlak osoblje i organizirati sve što je na najvišoj razini u Crnoj Gori - dobro isplati. Štoviše, to je upravo ovdje bih želio odati priznanje tradiciji to - jelo je služio bez maslaca kriškom i krišku slasne kajmaka, što je samo poboljšana božanski okus odreska! Hard Rock Caffe izražavaju iznimnu poštovanje. Ne samo za odrezak, ali i za savršenu čistoću i izvrsnu uslugu. Hvala! #HardRockCafe

Tvoj poslušni sluga,
jede i ljubitelj odrezaka,
Novichkov Maksim

Dobrodošli na suradnju s restoranima CRNOJ GORI!

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.