učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Planinarenje i treking u Crnoj Gori: nemojte se uskratiti u živim emocija!

Oni koji ne mogu živjeti bez planina i osvajanje snježnih vrhova, usponi u visokim planinama ili trekking u Crnoj Gori ne zanemariti dolzhny.Esli ne pokušate, vi ste lišavajući sebe masu nevjerojatna iskustva. Činjenica da je praćenje moguće je u Crnoj Gori tijekom cijele godine, bez obzira na godišnje doba. Tu jednostavno ne pada mjeseci, kada putuju u planinama nije moguće, dakle, najviše nemirni i radoznali turisti mogu to učiniti čak i zimi.
No, optimalna za praćenje u Crnoj Gori tijekom toplijih mjeseci - od svibnja, a završava u studenom. To je garancija lijepog vremena, a time i uspješnog penjanja eksperimenata.

Skadarsko jezero i Boke Kotorske idealan za aktivne turiste, iako je praćenje u Crnoj Gori možete pokušati i daleko od ljudi penjanje. Ta područja su dostupne tijekom cijele godine, ali sjeverni Durmitor i Biogradska gora nije tako udobna zimi: ovdje je sezona hladno i prohodnost praktički nulevaya.Zato ljetna temperatura je zadržao oko 25 stupnjeva, a ako nema kontraindikacija na zdravlje, pokušajte trekking u Crnoj Gori u nacionalnim parkovima.

Da li pratite u Crnoj Gori neke posebne vještine i opremu? Općenito, vrlo dobre cipele, shtormovok i male ruksaka. Naravno, prisutnost iskusnog pratioca ne samo da će učiniti svoj put je sigurnije, ali će vidjeti najimpresivniji znamenitosti Crne Gore na putu. Staze nastaviti tisućama turista i, prema tome, testiran i sigurno.

Možete koristiti usluge lokalnog vodiča. Ako ste iznajmljivanje nekretnina u Crnoj Gori, a zatim vaš stanodavac može ponuditi kompetentnu pratilac u kompleksu druge srodne usluge. Hoteli u Crnoj Gori ne pružaju takvu uslugu, ali Ranger također mogu naći na licu mjesta. Za one koji vole udobnost i preciznost, on svibanj biti poželjno pronaći specijalizirane turneju: trekking u Crnoj Gori nije posljednje mjesto na listi turističkih ureda.

Dinaridi, poznat po Bjelasici, romantični Lovćenu, Grand Canyon Tara, Crno i Skadarskog jezera, Bobotov kuk - svi ti objekti su pod zaštitom UNESCO-a i mašte, ne samo za raju u prirodnim vrstama, ali su ujedno i kolijevka drevnih spomenika: crkava, samostana, reliktne naselja ,

Trekking u Crnoj Gori vrlo variativen: možete iznajmiti apartman ili kuću u Crnoj Gori, te planirati putovanje samostalno, mogu se osloniti na iskustvo putničke agencije i potez osmišljenog put. I u oba slučaja bit će dosta uzbudljivih iskustava.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: