učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Veterinarska kontrola provjerava crnogorskim trgovinama

Prije Nove godine veterinarskom kontrolom Crne Gore održan masivni inspekciju trgovine koje se bave trgovinom mesa, te izvijestili o rezultatima. Tijekom 83 pregledi otkrili brojne povrede uvjeta skladištenja i nedostatak odgovarajuće dokumentacije. Kazna u obliku novčane kazne od 30 do 500 eura dobila 5 trgovine i 2 dužnosnika osuđeni za nedjela.

Značajnu ulogu u identificiranju neispravne robe su igrali sami Crnogorci - u proteklih godinu dana od kupaca primio 35 pritužbi u kojima su izrazili sumnju u sigurnost hrane životinjskog podrijetla na mjestima za prodaju na malo. Prilikom ispitivanja su zaista značajne povredu takvih trgovačkih lanaca Maxi i Franz zaplijenjena za uništenje desetaka kilograma pilećeg mesa i govedine, nije u skladu s ili nisu imali dokumente koji potvrđuju njihovo podrijetlo.

Isto tako skandalozno videovrpce od strane bivšeg zaposlenika srpskog društva iz Novog Sada Matijevi „je objavljena na društvenoj mreži Facebook, koja proizvodi mesne proizvode. Video pokazuje kako se navodno u tvornici obrađuju pokvarenu mesa, a zatim se koristi u proizvodnji kobasica i ostalih proizvoda od mljevenog mesa. Međutim, menadžment tvrtke negirao optužbe, navodeći makinacije suparnika. Inspekcija obavlja nakon objavljivanja video, pokazali usklađenost sa svim potrebnim sanitarnim uvjetima u. Kasnije autor videa potvrdio falsifikovanja činjenica i ispričao se.

Kada se provodi inspekcija Crne Gore sanitarni inspektori imaju pravo povući meso za odlaganje u kiselini, a u slučaju velikih količina već radi s tvrtkom „Mnogokut” u Podgorici, ima kapacitet kako bi se uklonili pokvarenu hranu na industrijskoj razini. Tako da stanovnici mogu biti sigurni u kvalitetu proizvoda od mesa - sve je pod kontrolom.

#homlessdog

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.