učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora očekuje priljev izbjeglica?

Vlada Crne Gore uskoro će pripremiti akcijski projekt koji će se poduzeti ako Crna Gora postane točku rute izbjeglica i migranata na putu za Europu. Ova opcija potpuno eliminirati, s obzirom na moguće zatvaranje granica Europske unije - u ovom slučaju migracijski putovi promijeniti, a može proći kroz Crne Gore, Albanije i Hrvatske.

Predvidjeti sve varijante razvoja događaja je Crna Gora ostvarila u obilazak Balkana Austrijski ministar vanjskih poslova Sebastian Kurz, koji je u tijeku susreta s kolegama raspravljaju mogućnosti suradnje u borbi priljev izbjeglica. Sa svoje strane ponudio svu moguću pomoć austrijske policije i vojske jačanja granične prijelaze nakon će Austrija zatvoriti granicu. Sljedeći tjedan planira posjetiti i Crna Gora.

Sva državna tijela Crne Gore će morati dati svoje verzije mjera i prijedloga na sljedećem sastanku vlade. Međutim, to ne znači da je Crna Gora očekuje val izbjeglica - najvjerojatnije, oni će pokušati nastaviti doći do Njemačke i Austrije i Crne Gore bit će samo jedan bod u svojoj dugoj ruti.

#homlessdog

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: