učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Budva marina će biti bolje i više

Turska tvrtka Dogus Group zainteresirani u malom ali ugodnom marinu u Budvi. Ne tako davno, u Podgorici je potpisan sporazum o suradnji između društva za upravljanje Marina Stratex Group i Dogus Grupe, u okviru kojeg će se provesti u luci nadogradnju, a iznos ulaganja će doći do 35 milijuna eura.

Pretpostavlja se da bi Budva marina na svjetskoj razini, što je ugodno i prostran, koji će povećati broj vezova u 2 puta - do 600. Kad sve planirane promjene „sve će biti učinjeno na očuvanju povijesne, arhitektonske i kulturne baštine Budva” - rekao Ferit Shahenk, vlasnik milijarder iz Dogus grupe. Njegova tvrtka već posjeduje luke u Turskoj, Grčkoj i Hrvatskoj, tako da je rad s takvim objektima nisu novi.

Podrška za projekt je proglašen od strane države - u slučaju potpisivanja ugovora nazočili su ministar turizma Branimir Gvozdenović i ministar prometa i pomorstva Ivan Brayovich. Također, na sastanku Ferit Shahenk je rekao kako ne namjerava stati na to - on je također zainteresiran za hotelijerstvo i vjerojatno je njegova tvrtka će obavljati u budućnosti investitora u izgradnji novog velikog hotelskog kompleksa.

#homlessdog

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.