učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore je zabranjen ulazak u zemlju, Dmitrij Rogozin

Vlada Crne Gore je prošle godine donio odluku o pristupanju sankcija EU, u sklopu koje je zabrana posjeta zemljama po nekim ruskim političarima i javnim osobama. To se odnosi i na ruskom zamjenik premijera Dmitrij Rogozin, koji je bio pozvan u Podgorici Milan Knežević - predsjednik oporbene Demokratske narodne stranke i zamjenik Parlamenta Crne Gore s ciljem da se „posjete izvornih mjesta” - na zahtjev Rogozin, njegov djed je rođen u Crnoj Gori, ali u početku posljednje stoljeća otišao u Rusiju, gdje je ostao.

Sjetite se da uz potporu Demokratske narodne stranke, prošao prošlogodišnji nemiri u Podgorici, tijekom kojeg su prosvjednici tražili ostavku Milo Đukanović i formiranje prijelazne vlade i govorio protiv ulaskom zemlje u Sjevernoatlantskog saveza.

Zabrana posjete Rogozin Montenegro Kneževića podsjetio je Ministarstvo vanjskih poslova u zemlji, odmah nakon što je saznao za poziv.

Nije poznato da li je Rogozin poziv crnogorske opozicije, ali na osobnoj Facebook stranici, on će imati već izrazili nezadovoljstvo potporu Vlade Crne Gore sankcija.

#homlessdog

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: