učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.


Villa Rentals u Crnoj Gori: tako je jeftina ili ne?
Crna Gora - zemlja poznata obitelj i privatni sektor su prikladne. Nekretnine u Crnoj Gori je usmjeren na expats i turiste, lokalno stanovništvo također pokušavaju prilagoditi svoju tradicionalnu kuću pod potrebama na putovanju. Ukratko, ako ste posjetitelj ili nova zemlja iz Crne Gore, imat će mnogo mogućnosti za podmirenje. I ovdje je kako svoj boravak u ovom gostoljubivih širinama će biti ugodno ovisi o nekoliko čimbenika. A sada, konkretno. Najam vile u Crnoj Gori obično privlači odmor mnogih obitelji ili tvrtke koje dijele uklanjanje proračuna na sve. Ako puno prostora i potpunoj izolaciji - ne svojim prioritetima, bit će dovoljno da ostane. To je jeftinije i, u stvari, uživati sve prednosti civilizacije može biti, unatoč tome što su apartmani za izabrati iz. Dakle, dvorišta Neki vile su opremljene sportski tereni, bazeni, roštilj područja, a svi gosti imaju pristup tim ugodne stvari.

Crnogorski nekretnina aktivno predaje i prodaje diljem obale, - masu opcija. Villa Rentals u Crnoj Gori - za obitelji i grupe prijatelja, studio apartman stane par ili jednu putnike, planinarski dom može povući ljubitelje opuštanja ... Jednom riječju, hoteli Crna Gora bitno izgubiti na privatni sektor - ovdje kod kuće i dovoljno udobna.

Villa Rentals u Crnoj Gori može biti jeftin. Barem u usporedbi s hotelskim izračunima odmoriti ćete imati vrlo proračun. No, njegovi nedostaci su - morati kuhati i čistiti se, ako se odlučite za opciju barem. No, lokalni zemljoposjednici rado ugraditi ove usluge u svoj paket usluga, ako propisuju određene vrijeme. Očistiti i pripremiti dom za vas da počnete bilo trenutak opuštanja, odbor je također relativno nisko na ovom i Crne Gore. Iskusni posjet Crna Gora, najam kuća, stan ili vilu, već znam mjesto gdje se mogu kupiti čiste i ukusna hrana kuhati za obitelj na svoje vlastite. Čak i početnici prilagodba ne uzima puno vremena - razgovarati s mještanima samo, a njegova ovdje možete naći mnogo.

Najam vile u Crnoj Gori, kao i one koji vole mir i žele odmor daleko od bučnih susjeda. Mala kuća, koje morate dijeliti sa stanodavcem, košta od 50 eura po noći. Cijena ograničenja za srednju opciju u sezoni doseže 100 eura. Premium, naravno, od 100 do beskonačnosti. Jednostavnost najam kuće i vile u toj broja gostiju ne utječe na količinu - samo Iznajmljujemo kuću i stavlja vani, kao što su udobne.

Blizina obale na trošak najam u Crnoj Gori isti učinak, međutim, uklanjanje je prostrana vila za 200-250 eura po noći za grupu od 6 ljudi, u svakom slučaju ćete imati prednost u odnosu na slične hotele.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: