učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kuhinja Crna Gora ušla u top 20 svjetskih ljestvici

Ocijenjeno jednim od najutjecajnijih turističkih portala yonderbound.com, crnogorska kuhinja ušao u dvadeset najboljih kuhinja u svijetu koje su definitivno vrijedi probati. Natjecanje je napravio kuhinju zemljama kao što su Grčka, Italija, Francuska, Indija, Tajland, Japan i neki drugi u kojem samo izrečenih nacionalne boje.

Portal izdvojio u crnogorskoj kuhinji „talijanskog ukusa” i „ruski veličina obroka”, što nije čudno - zajedničkim slavenskim korijenima i blizine Italije, ostavio svoj trag na svim područjima od Crnogoraca. Pogotovo curried mesna jela, juhe, sireve i domaća vina. Piše kolumnist: „Ova kuhinja je osmišljen kako bi vam drago, nagađanje svoje želje i toplo hladnih dana”, što je više nego istina na osjećaje onih koji su prvi put susreće s balkanskim jela.

„Rock Star” Crnogorska kuhinja, naravno, svjetski poznati pleskavitsa - odrezak začinjena mljevena junetina, svinjetina i janjetina, kuhana na roštilju. Također je istaknuto punjene s mesom i povrćem sa papar umaku od vrhnja, usiren vrhnje i palente, koja je na istoku poznata kao Pura - kukuruz kaša, jedan od tradicionalnih talijanskih jela, pretvara u uobičajene prehrane mnogih naroda. Od pića se preporučuje da pokuša tursku kavu - i moramo odati počast, Crnogorci zaista znaju kako da ga kuhati.

#homlessdog

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: