učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Hipoteka u Crnoj Gori: dostupno priča

Hipoteka u Crnoj Gori - pravi priliku za poboljšanje ne samo životne uvjete, već sam život. Razmjenjivati ​​zatvoriti odnushku u gradu na lijepoj kući uz more sada možete - samo odlučiti.

Ako nemate dovoljno novca za kupnju nekretnine u Crnoj Gori odjednom, pokušajte hipoteka programa - plaćanje u ratama je vrlo popularan među iseljenicima. Lokalne banke nude hipotekarni krediti ne samo za stanovnike, već i stranih državljana.

Broj zemalja čiji državljani mogu kupiti kuću u Crnoj Gori, u hipoteku, raste cijelo vrijeme, a program, lokalne vlasti pokušavaju poboljšati, jer nekretnina ulaganjem značajno povećava izglede za razvoj zemlje - posebice na području turizma i rent-trgovine. Nakon odmora u Crnoj Gori ne gubi na popularnosti, što je vidljivo iz krize posljednjih godina. Strani kapital u bilo kojem formatu su voljeli, poštovali i dobrodošli u svakom pogledu (kao što je, doista, i drugdje na Balkanu).

Za Ruse, hipoteka u Crnoj Gori postala aktualna u posljednje vrijeme, a sada možete kupiti stan ovdje i na rate, potpisivanje ugovora s nekim crnogorskim bankama. Prije toga, takav sporazum mogao biti izdana samo pravne osobe, ali sada je situacija postala povoljnija.

rok kredita može biti i do 20 godina (ovisno o dobi podnositelja zahtjeva)

Stopa ne prelazi 9,5%

Banka uzima 50% isplatu na, djeluje kao sigurnosni stečena objekta koji postaje vlasništvo Banke klijenta odmah i postoci izračunavaju se iz ostatka.

Možete prijevremeno otplatiti kredit, kamate na taj način ponovno izračunava.

Upozorenje: morate biti osigurani život, ili hipoteka u Crnoj Gori neće biti dostupne.



Što je to korisno i da li je to korisno?

- Nakon što ste ušli u transakciji, objekt se automatski prenosi na vas, bez obzira na iznos plaćenog i drugih restriktivnih uvjeta.

- Vi stvarno možete platiti rate za dvadeset godina.

- Hipoteka u Crnoj Gori - to je samo najnužnije dokumenti, dodatni papiri, dok ne zatreba.

- Hipoteka stope su vrlo niske u usporedbi s drugim europskim zemljama, posebno Rusiji.

Ukratko, hipoteka u Crnoj Gori što je vaš san pristupačne, i to ne samo prazne riječi. Kupiti kuću u Crnoj Gori je stvarno jednostavan, a opet nije skupo.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: