učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.





Tradicionalni festival mimoza će trajati do 21. veljače

Na prvi dan mimoze festivala bio je lijep i sunčan dan, a događaj je sudjelovalo oko 20.000 posjetitelja. Mestnye stanovnici pravilno pripremiti za blagdan, koji se dobiva 1.500 kg. kuhana riba i 1.000 litara. vina i piva. Sam parada na ovaj dan, na put iz Kumbora, uz glazbu, prekrasne mažoretkinje, klaunovi, brojne posjetitelje. Cvijet i šareni povorka Kumbora Djenovici prošao i doći do mjesta proslave - Baošići, u kojoj je glavni događaj dogodio.

Goste su zabavljali Baoshichi koreografija mažoretkinja, smiješne klaunovi, glazbe, a svi posjetitelji mogu jesti ribu i piti vino besplatno - na tradiciji, svatko dobiva onoliko koliko on želi, a neki čak i ponijeti sa sobom. Također, svaki posjetitelj je predstavljen sa grančicom mimoza. Vino dao je plantaža Podgorica Plantaže 13. srpnja, pivo je iz Nikšića, dok je priprema za odmor sa pet ujutro - mještani su se pripremali ispaliti ribu uhvatiti za dolazak prvih gostiju.

Ovo je 47. po redu tradicionalni festival mimoza, koji se zatim nastavlja na Institutu za druge. Simo Milošević, koji je bal pod maskama organiziran. Mimosa svečanosti će se nastaviti sve do 21. veljače, sadrži oko 30 rekreacijske aktivnosti. spaljivanje lutke će biti raspoređeni u posljednji dan, što je simbol svega što je loše, što se dogodilo u posljednjih godinu dana da su ljudi spremni da se brzo zaboraviti.

Foto: Slavica Kosić, vijesti



#EvaPatti

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: