učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ruska aviokompanija „Pobjeda” planira da otvori liniju Crne Gore

Prema ravnatelju Andrey Kalmykov, planira otvoriti redovite letove za ljetni period.

Prodaja ulaznica za let za Montenegro Airlines spreman otvoriti odmah nakon primitka tolerancije u Tivtu i Podgorici. Odgovarajuća primjena zrakoplovna podnio je Federalna agencija za zračni promet.

Kalmyks dodao da ukupnih međunarodnih letova lukoster planira prevoziti oko 500 milijuna putnika u 2016.

Sjetite se da zrakoplovne „Pobjeda” - podružnica Aeroflot. To je osnovan u rujnu 2014. godine, umjesto proračuna prijevoznika „Dobrolet” u ljeto te godine prestao letjeti, nakon što je pogođen u popis sankcija EU zbog leta na Krimu.

Prema reprezentativnom online pretraživač Aviasales Janis Dzenisa, Crna Gora je jedna od deset najpopularnijih ljetnih destinacija.

„Mislim da je ovo ljeto možda čak i malo rasti, kao turisti smatraju da je jeftino. Druga stvar je da je „pobjeda” ima smisla ići u Podgorici, kao u Tivtu letjeti i pečat, i jelena, i bug i pauk „- navodi Dzenisa, izdanje” Gazeta.ru”.

Sada Tivat letjeti "Saratov airlines", "Yamal", S7 "VIM-Avia", "Aeroflot" Montenegro Airlines "Ural Airlines" i Red Wings.

Prema tražilicu, a najjeftinije ulaznice u ljetnim mjesecima nudi Tivat S7 - oko 212 eura povratno putovanje.

U isto vrijeme u Podgorici leti samo Montenegro Airlines. Ljetni minimalna cijena avioprijevoznik iz Moskve u Podgorici i leđa je 249.36 eura.

#VitoSergejevic

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: